Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Musta jumboaamu

4/21/2010

Musta jumboaamu

Tänään herättii aikaisin ja suunnattiin Jumboon, Jumboaamuun:) Eli koko Seppälän porukka kokoontui sinne nauttimaan aamupalaa ja ehkä vähän shoppailemaankin:D Aamun parhaat hetket koettiin jo ennen sitä:
Matkalla autolle...
joku meni nurin...
Tästä selvinneenä, poseeraukset ja äkkiä Jumboon
Vaihdon jopa laukun!!
Ja sydän sukkikset pääsivät koekäyttöön. Kaukaa ei erota onko jalassa pilkkua vai sydäntä, mutta kyllä nää on mun sydämen vieneet.Laatukin ehkä päihittää hennesin pilkut:)

Jumbossa aamupalan ja shoppailun lisäksi päiviteltiin kevään kuumimpia trendejä ja höpistiin mukavia:
Shoppailuintoa villitsi meitä harjoittelijoitakin koskeva tarjous, jolla vein kotiin 40euron tavarat 20eurolla:) Ostin jo aikasemmin pohditut bikinit (mustana siksi että kaikki muukin ostamani oli mustaa tänään:D). Lisäksi kotiutin tekonahkahameen, super rennot housut ja pikku meikkihässäkän. Paljon muutakin olisi yllättäen voinut lähteä mukaan esim.kelloja ja muutama koru,mutta säästin...aina vastapäiseen putiikkiin asti?!En ollut menossa näitä ostamaan,ostin ne n. 2minuuttissa ja im in love <3
Aika Wang-henkiset kengät.Juuri passelit sekä keväälle että kesään, sopivan siistit/sporttiset jne, täydelliset mun jalkaan ja sopivasti korkoa että jaksaa juoksennella koko päivän (seliseli).Mustat kengät oli boikotissa,mut ne vaan toimii aina?(seliseli).Ja niin mullehan on postissa tulossa toisen väriset ihanuudet  joten:D mutta niistä lisää myöhemmin!
Judge me, im only human (who lovessss shoes)

xoxo
Casey

P.S. alkaa vähän kyllästyttää nämä jokapäiväiset asupostaukset ja viikonloppuna lupaankin jotain kivaa ja erilaista teille. Viikolla ei ole aikaa / tarvetta edes kokkailla, niin ei tule ruokapostauksiakaan. Viikonloppua odotellessa:)! Toivepostausideoitakin voi kertoa taas, ja huomauttaa jos en jotain noteerannu:)

Tunnisteet: , , ,

15 kommenttia:

21/4/10 20:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun blogi on niin paras! onneks sara linkittisen kerran ni pääsen nauttimaan. vaikutat niin suloselta ja jalat maassa -tyypiltä :) susta ei saa tän blogin perusteella yhtään pinnallista kuvaa.

 
21/4/10 20:51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaunis kaunis olet. siis mistä kengät??

 
21/4/10 20:58 , Blogger Mariella kirjoitti...

Noi bikinit vaikuttaa kivoilta, pitää varmaan itekki käydä katsastamassa. Ja kengät! ihan täydelliset:)

 
21/4/10 21:36 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, ihana kommentti:)kiitos! Varmaan mun taustat vaikuttaa siihen etten ainakaan koe olevani pinnallinen tai mitenkään leijuva tyyppi!Tietty itsevarmuus hyvällä tavalla on mun mielestä ehdoton plussa.Oon suht itsevarma omista asioistani ja itsestäni tietyissä määrin:)

Anonyymi,kiitos:) Dinskosta!

Mariella, joo bikinit on ihanat,sinisenä myös.Mustat ehkä monikäyttösemmät.Ajattelin ehkä virittää yläosaan jotain irto narusysteemiä tohon keskelle jos sen haluu "kapeammaksi". Kiitos:))

 
21/4/10 22:09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon täs nyt pari kuukautta sun blogiis lueskellu ja nyt ekan kerran päätin kommentoida.. tykkään tosi paljon tyylistäs ja muutenki jutuista! :D vaikutat niin pirteeltä että tulee itellekki hyvä mieli :) jatka samaan malliin!

 
21/4/10 22:20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Postausehdotus tulee tässä:

Tee postaus, jossa esittelet sun perhettä, kuvien kera tietysti mielellään. Siihen vois liittyä jotain yhteisiä tärkeitä hetkiä perheen kanssa, matkoja, mitä vaan :)

Ois kiva myös jos tekisit postauksen sun lempipaikoista (paikoista joissa viihdyt tai jotka merkitsee sulle paljon) tai esimerkiks kotikaupungista.

Toivottavasti sait jotain ideoita.
ps. oot tosi söpö, ja sulla on jännä tyyli. En ehkä itse henk.koht. pidä kaikista vaatteista, mutta sulle ne sopii hyvin.

 
21/4/10 22:42 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi,kiva kuulla:)ihana että on tuommoisia lukijoita,kiitos!

Anonyymi, kuulostaa huippukivoilta noi postausideat. Toteutukseen ehdottomasti:)! Ja kiitos, mä viihdyn erittäin hyvin omassa tyylissäni ja kiva että se näyttää sopivalta myös ulkopuolisen silmään:)!

 
22/4/10 00:08 , Blogger nelli kirjoitti...

Oh mitkä kengät!:) Aika vaude.

 
22/4/10 09:13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisitko ottaa uusista housuistasi parempaa kuvaa?

 
22/4/10 15:07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljo bikinien ylä ja ala osilla oli hintaa? :))

 
22/4/10 15:11 , Blogger Sunny kirjoitti...

Sairaan makeet noi kengät! Olis vielä hienommat piiikkusen korkeemmalla korolla, mutta ymmärrän hyvin miksi oli pakko ostaa. ;)

 
22/4/10 17:19 , Blogger Casey kirjoitti...

nelli, kiitti:))

Anonyymi,joo otan joku päivä ihan päällä:) on ollu niin kiirettä että kuvasin kaikki vaan samassa nopeesti.

Anonyymi, mun mielestä 9,95 kpl:)

Sunny, Kiitti:) korko on kyllä kuvaan verrattuna vähän korkeempi,mut ois voinu olla yks lisäsentti.Toisaalta mul on muita tosi korkeita kenkiä ja jalat ehkä kiittää näistä:D

 
23/4/10 10:12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olisiko mahdollista jos ottaisit nyt kuvan housuista? haluaisin niinnähdäne!

 
23/4/10 13:10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä housut maksoi?

 
23/4/10 18:18 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kuva tulossa n.3minuutin päästä:D

Anonyymi, 3 EUROA!!! käykää hakemassa pois jos tykkäätte,jumbon seppälässä niitä roikkui aletangossa vinopino!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu