Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sukat sandaaleissa finally

4/18/2010

Sukat sandaaleissa finally

On nähty kuvotun vyölaukun paluu, on nähty ällö kasarikamojen paluu. Mutta tätä trendiä oon niin odottanut,että saisin tunkea sallitusti sukat sandaaleihin niinkuin parhaina ysäri tarrasandaaliaikoina.

Päätin itse aloittaa vähän rauhallisemmalla linjalla ja sukkisten kanssa koska Suomisäät ei vielä salli paljaita sääriä. Lopputulos näytti jokseenkin tältä ja äitin mielestä sukat olivat kertakaikkiaan karseat!
Seuraava kokeilu on paksummilla ja toisen värisillä sukilla, lähteekö kukaan mukaan tähän trendiin? Ainakin ihana Alexa on jo lähtenyt ja noilla jaloilla sitä voikin lähteä :D
Laitetaan vielä toinen trendi-inspiraatio tähän perään, kun kerran aloitettiin.Tiedetään että tämä on nähty jo viime vuosien catwalkeilla, mutta ensi keväälle "trenditetyt" naturenature henkiset punotut korinpohja yms. materiaalit inspiroivat minua ainakin kaivamaan oman versioni esiin. Woven bags, punotut laukut, toimii ainakin clutch ja viikonloppulaukku -versioissa mun mielestä:
Bottega Venetan 2010 näytöksissä nähtiin kyseisiä laukkuja myös:

 
Materiaaleista himoitsen nahkaista versiota, mutta myös muut toimivat. Puolestaan parhaat värit tähän materiaaliin mun mielestä on luonnon läheiset beigestä ruskeaan, sekä vähän yllättäen kiiltäväpintainen musta:
(MiuMiu)

Itseltäni löysin 3-4 vuotta sitten kirpparilta ostetun clutchin.Väreiltää se sopisi ihanasti kevään beige/ruskea/nude henkeen ja toisi vähän vaihtelua mun ainaiseen Aldon mustaan laukkuun :)
Kirppariltakin löytyi eilen muutama aika kiva wovenbag, mutta jäivät ostamatta. Olisikohan pitänyt kotiuttaa edes toinen? Iskeekö teihin nämä punotut materiaalit?

Lupailin niitä eilisen päivän kuvia ja ostoksia,ne on tulossa illalla:) Nyt vähän kouluhommia ja liikuntaa.

xoxo
Casey


Tunnisteet: , , ,

11 kommenttia:

18/4/10 11:56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no nyt kyllä täytyy kerrankin sanoa, että aivan järkyttävät nuo sukkasandaalihommelit :D en kestä jos tuollaisia alkaa näkymään joka puolella. :D

 
18/4/10 15:29 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, haha:D ihanaa että on selkeä mielipide,sama se puolesta vaiko vastaan kunhan on:)!

 
18/4/10 17:15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä olet ostanu noi ihanat kengät? oon ettiny samantapaisia mustina...

 
18/4/10 18:13 , Anonymous Eveliina kirjoitti...

kyllä punotut laukut nappaa :-) just kattelin hm:stä semmosta pientä laukkua siihen tyyliin. mutta haha meidän murteella kudottu voidaan sanoa kuvottu, ja ihmettelin ku luin tuon alun että mitä ihmeen kudottuja vyölaukkuja :--D

 
18/4/10 18:46 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, Oslosta hennesiltä yli vuosi sitten:)

Eveliina, ootko jostain savosta vai mistä:D kuulosta niin tutulta,teemu on nimittäin kuopiosta kotoisin:)Mäkin bongasin veromodasta kivan suht ison punotun laukun,pitäisi kai kotiuttaa se!

 
18/4/10 18:51 , Blogger Iris kirjoitti...

Mun mielestä toi vikan kuvan valko-harmaa(?)-raidallinen laukku on aivan ihana, en tajua mikset käynyt kii!
Ja ei kiitos tuolle sukat sandaaleissa lookille, paitsi äärettömän kylmänä kesäiltana ehkä menis... :D

 
18/4/10 18:56 , Blogger Casey kirjoitti...

Iris, ehkä molemmatkin olisivat lähteneet mukaan jos olisi ollut enemmän käteistä kuin se 1,55e jolla sain lunastettua itelleni jotain muuta kivaa:D Ja hei sukat lämmittää myös näin vielä viileinä kevätpäivinäkin kivasti:D ei vaan jos ei tykkää niin ei tykkää:)

 
18/4/10 18:57 , Anonymous Eveliina kirjoitti...

joo ne ois kyllä kesää kohti kiva piristys laukkujen sekaan :-) en ole ku pohjosesta, yhteneväisyyksiä murteissa vissiin :)

 
24/4/10 23:38 , Blogger Ninna kirjoitti...

Oliks toi vikan kuvan laukku sisältä hyväs kunnos?

 
25/4/10 08:13 , Blogger Casey kirjoitti...

Ninna, en katsonut sisälle asti edes :/ mut ulkopuoli näytti ainakin hyvältä:)

 
13/6/10 11:35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sattumoisin löysin sivulle. miehenä naisten jalat ovat parasta juuri nyloneissa eli siis sukissa ja sukkahousuissa ja vieläpä vahvikkeellisissa. näyttää seksyltä ja kiihottavalta ; jussi

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu