Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

One day, two outfits

4/20/2010

One day, two outfits

Tänään oli päällä kaksi hyvin erinäköistä asua, joihin molempiin kuului kuitenkin sama jakku, sama laukku ja sukkahousut. Kumpi iskee sinuun?

1. TYÖASU
VAI

2. KANGASKAUPPAREISSUASUTänään oli niiin niin kaunista ainakin täällä Helsingissä, ja vielä äsken (8aikaan) kun kotiin tulin ei ollut kylmä tuossa jakussa:) Harmi etten tätä ikkunanläpipaistattelua enempää ehtinyt auringosta nauttia,on nimittäin menty aika lujaa tämä päivä.
Huomenna ja ylihuomenna on luvassa töissä jotain poikkeuksellisen kivaa :P Palataan niihin myöhemmin!

xoxo
Casey

p.s.sori sisko,lainasin sun paitaa :D terkkuja espanjaan <3

EDIT: vaihdon kuvakokoa, toimiiko nyt?

Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

20/4/10 21:27 , Anonymous eMi kirjoitti...

Työasu :)

 
20/4/10 21:35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ois kiva jos kuvia sais vähän isommaks ja muutenkin voisit panostaa enemmän niiden laatuun:-) muuten ihan perfect blogi!<3

 
20/4/10 22:43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no ei kyllä noista kuvista hirveesti ota selkoa noista asuista :/ tai sitten näkyy minulla vain huonosti, sekään ei olisi uutta:)

 
20/4/10 22:59 , Blogger Casey kirjoitti...

eMi, :)

Anonyymi, laatu riippuu aina vähän kuvausvalosta ja jos niitä joutuu rajailemaan (ei kuvaajaa ja itselaukasevalla ei aina osu). Mut täytyy kyllä sanoa etten itekään ole aina tyytyväinen,mun kameralla pitäisi pystyä parempaakin. Kuvat näyttää mulla suht sopivan kokoisilta? ja kerran kyselinkin niistä mutta täytyy laittaa ilmeisesti vielä isommaksi,se ei oo ongelma. kiitos ihanan asiallisesta kommentista:)!

Anonyymi, ilmeisesti liian pieni koko haittaa, yritän käyttää niitä isompia kuvia, vaikka ne ei mun suosikkeja olekaan:)

 
21/4/10 09:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkään kauheasti sun blogista ja asuista C:

en laittaisi ollenkaan vastaan jos haluaisit joku kaunis päivä vaan tuoda noi kaikki mun vaatekkaappiin:-D

ehee nojoo mutta asiaan, sitä oon miettinyt tätä lukiessa että kuinka pitkä sä olet?

 
21/4/10 15:15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei, voisitko myydä vaatteitasi huuto.netissä? Ovat niin ihania ja pohjoisessa asuva haluais päästä niihin osalliseksi! :)

 
21/4/10 17:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä toi tokan asun ruutupaitis on?:) se on ihana!

 
21/4/10 18:05 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi,voi kiitos:) voipi olla että kesällä eksyn myymään johonkin helsingin kirpparille,niin tuut sitten osingoille:P ja pituutta juuri ja juuri se 160senttiä:)

Anonyymi,voishan sitä jotakin,oon vähän huono myymää siellä tavaraa.Meinasitko ihan kaikkia vaatteita vai itse tehtyjä? Ainakin kesällä ajattelin myydä vaatteita jossain helsingin kirpparilla!

Anonyymi, se on siskon:) ostettu viime reissulla floridasta mutta kaupan nimi on hämärän peitossa:D siskon puolesta kiitos:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu