Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesäpaljetti

5/19/2010

Kesäpaljetti

Helou. Tänään kiiruhdin töihin jo vartin yli seitsemäksi, koska halusin ajoissa kotiin. Piti tietty päästä kurkkaamaan Monkia ja Weekdayta ja pettymään sen sadannen kerran. Monki täyttä kuraa, ihan liian kirkuvaa väriä mun silmille (ainahan siellä kesäisin on). Weekday on aina ollut mulle se mukavampi kaveri ja  löysinkin sieltä pari kivaa juttua, joita en kuitenkaan jäänyt ostamaan, sillä avajaisista hullaantuneet ihmiset talloivat ylitseni. Voipi olla että käyn joku päivä sieltä kotiuttamassa sen pallopaidan ja valkoisen playsuitin:) Sinääsä mitään pakkosaadahetitoi tavaraa ei ainakaan mun silmiin näkynyt. Sen vuoksi suuntasinkin hiukan rauhallisempaan hennesiin ja ostin kauan pohditun mustan maximekon:)

Kokeilin myös aika hurmaavan oloista juhlavaa maxia, ja täytyy sanoa että tästä tulee mun seuraava ompeluprojekti. Ehkä vähän muunneltuna. Yksi maxi mekko on jo tulossa, mut tää sai mut vakuuttumaan etten näytä täysin idiootilta niissä ja joku vaaleaväri / kuosilllinen on saatava:)
Asuna oli vähän taas nudea, uudet vanhat kirpparishortsit ja paljettijakku ensi ulkoilulla. Kaivoin tähän lisukkeeksi vanhat sandaalit ja laukun kaapista :)


Nyt palaan tenttikirjojen pariin (kuinka puuduttavaa kun koulu on jo ohi?!)
Huomiseen muruset!

xoxo
Casey

ps. se bannerin teko jää kyllä viikonlopulle, mut malttakaa sen verran:)

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

19/5/10 22:22 , Blogger Kata kirjoitti...

Tulee todella vahvat kreikkalaisjumalatarvibat tosta kuvasta, jossa sovitat vaaleata maximekkoa. Sopii sulle loistavasti!
Sori kun tuun aina ylistämään sua, mut joudut nyt vaan yrittää elää tän asian kanssa :D

 
20/5/10 06:57 , Blogger Casey kirjoitti...

Kata, voi kiitos:)musta on ihanaa että oot täällä joka päivä piristämässä mua! Tuommoisten lukijoiden takia tätä jaksaa kirjoittaa!oot ihana <3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu