Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ONLY 5 WEEKS LATE

5/18/2010

ONLY 5 WEEKS LATE

Loppu hyvin kaikki hyvin, mun kengät on täällä.

Ai mitkä kengät? No ne jotka tilasin yli 5 viikkoa sitten. Toimitusaika 3-6 päivää, johohohhhoo in my ass. NEVER EVER AGAIN. Muut UK tilaukset tulleet suht normaaleissa toimitusajoissa, joten kehtaavat vielä syyttää tulivuorta koko asiasta. Kaiken lisäksi mun ekaan meiliin ei vastata ollenkaan ja tokaan meiliin vastataan viikko lähettämisestä, kun sivuilla lukee viimeistään 5tunnin sisällä.

Ja paketin päällähän lukee joku turkulainen osoite, well done. Ties missä nää on seikkaillu.
Kengäthän ovat tietysti aivan liian kuumat tähän hellejaksoon, joten syksyä odotellessa. Onneksi suomen kesä on lyhyt:D (en varmaan ole koskaan tuota ennen sanonut). Jos jotain positiivista hakee, kengät istuu hyvin mun jalkaan, koko ei ole mikään maailman pienin 36 mut pysyy hyvin jalassa. Mun mini jalkaan monet suomen 36 on nimittäin isoja. Väri oli tummempi mitä odotin, mut jotenkin kiva, vähän ruskeampaan kääntävä:) Tässä ne tulee:


Kyllä noilla varmasti vielä nyt keväällä täpsytellään, koska en vain usko että helteet jatkuvat. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tilasin mistään Suomen ulkopuolelta ja hyvin lähti:D En ehkä heti lähde chockersshoesilta tilaamaan, mut täytyy sanoa että onhan nuo aika ihanat.
Vai mitä olette mieltä?

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

18/5/10 19:29 , Anonymous anna kirjoitti...

Bongasin sut tänään Mäkelänkadulla bussista ja tunnistin vain ja ainoastaan noista housuista :D
Muta sulle ne sopii! :)

Ja tosiaan sulla on tosi kiva blogi, ilahdun aina uusista postauksista.

 
18/5/10 19:29 , Anonymous nina kirjoitti...

TÄYDELLISET. Oon vasta hetki sitten lämmennyt kiilakoroille, eikä se edelleenkään aina miellytä mutta noi on vaan upeet. Tekisi mieli tilata itsellekin, mutta vähän kyllä toi sun kokemus nyt tässä rajoittaa... 5 viikkoa!??!?! Huhhuh.

 
18/5/10 20:25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täydelliset! :)

 
18/5/10 20:34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En osaisi omaan jalkaan kuvitella tollasia kenkiä, mut silti nätit :) Mistä tilasit ne? Mulla on kans minijalka ja suurin osa 36 kokosista kengistä on liian isoja :/

 
18/5/10 21:14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan ihanat ovat kyllä =)

 
18/5/10 21:20 , Blogger bbella kirjoitti...

awawawawww aivan ihanat, jotenki ku just sulle tehdyt et noi on just sun tyyliset ja siks just aivan ihanat niinkuin sinäkin :)) ja äläpäs nyt syksyä toivo, se tulee muutenkin taas niin nopsaa :( :D

 
18/5/10 22:16 , Blogger Casey kirjoitti...

nina, :) on ne kyllä ihanat, mut muakin ottaa niin päähän toi noiden toiminta, etten nyt ihan hetkeen sieltä mitään tilaa. Voi tietty olla et mul kävi vaan sikke huono säkä:(

anna, :D aijaa. Tänään ei ollu niitä fresheimpiä päiviä kyllä. Mutta kiitoskiitos:)

Anonyymi, :)

Anonyymi, tilasin ne chockersshoesilta:) Mullakin monet jää isoiksi ja 35 on liian pieni. Ulkomailta yleensä löytyy sopivia 36 kenkäpareja:)

Anonyymi,kiitos :)

bbella, aww ihana sinä<3 kiitos:) ps.en mä sitä syksyä oikeesti halua:D

 
18/5/10 22:43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, osaatko antaa sellaisen sydämmenmuotoisen topin/mekon yläosan ohjetta? Penkkariasuun hutasin sellaisen ilman kaavoja tai mitään, mutta nyt ois hakusessa vähän siistimpi malli:D Malli voi joko olla rypytetty tai sileä.

 
19/5/10 03:25 , Anonymous vauvalle kirjoitti...

Oho, onpas erikoiset kenkulit. Miten tuo kengän koon mittaaminen, voiko sen tehdä jotenkin luotettavasti jos muuntaa kenkäkoon suomalaisista numeroista vaikka UK-numeroksi?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu