Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Casa Largo

5/13/2010

Casa Largo

Hola chicas! Tänään on tehty hommia aamusta iltaa, paitsi tauko pyhitettiin ihanalle juoksulenkille ja päivälliselle Teemun seurassa:) Sitten kun saan kaikki tilaustyöni tehtyä, lupaan palkita itseni jollain kivalla jutulla, esim.pikku tilauksella :D Tänään kuitenkin käytiin syömässä Teemun kanssa piiiitkästä aikaa kunnon paikassa. Teki mieli espanjalaista tapasruokaa, joten suunnistettiin kaverin suosittelemaan Casa Largoon :)
Nautittiin muutama alkupala pikku tapas, jotka jäi kyllä suuressa nälässä kuvaamatta:D Pääruokana mulla oli herkullista täytettyä munakoisoa!

Teemu puolestaan kumosi koko pannullisen paellaan mahaan.
Molempien ruoat + alkutapakset olivat superrr hyviä ja mennään takuu varmasti tuonne uudestaan :) ! Täytyy sanoa että oli kyllä yksi mun lemppariruokalistoista:) Tykkään niin kovasti espanjalaisesta ruoasta.

Ja kun kerran mentiin vähän hienommin syömään niin pitihän sitä laittaa jotain kivaa päällekin:) Viimekesän lemppari tunika alkaa vetää viimeisiään, mutta saa vielä kelvata kunnes löydän korvaavan yksilön. (NUDE LÖRTTÖTUNIKA NEEDED WANTED ETC.) Korkkareihin yhdistettynä tuo Zaran silkkitunika oli aika fiini, joten farkkutakki sai luvan arkistaa (onks toi sana?) asua:)
Jalassa oli muuten ne yhet sukkahousut jotka hennesiltä jokin aika sitten ostin:) Sopivat juuri hyvin tähän säähän kun ei vielä kehtaa ilmankaan olla.

Asukuvat yms poseeraukset on otettu siinä vaiheessa kun tultiin takaisin syömästä, ja arvatkaa olenko juuri juossut kaatosateen läpi:D Olisi pitänyt kuvailla ennen kuin ihana aurinko ilma ehtii kadota. Noh eiköhän tässä ole luvassa semmosia kelejä viikonlopuksi.
Nyt pakkaan vielä nopeasti tavaroita, sillä suunnistan Kotkaan viikonlopuksi. Luvassa on niin kivoja kuin ei kivojakin juttuja. Mutta palailen myöhemmin:)

Ihanaa ja AURINKOISTA viikonloppua kaikille!

xoxo
Casey


Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu