Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Almost happy!

6/03/2010

Almost happy!

Saanen ilmoittaa että 2 mekkoa lauantaille = ei mahdollista. Joten saan tyytyä tähän yhteen, josta ei myöskään mitään showstopperia tullut, mutta ihan kelpo mekko. Luvassa siis maxia, virkattua ja valkoista;) Saatte nähdä sitten! Tänään kävin pika asusteostoksilla. Sillä mun sormus/korvisosasto huutaa tyhjyyttä kultaisella puolella. Mitään aitoja on turha ostaa, koska mulla on esim tapana vetää ne vessan pöntöstä ales. Tämmöiset kolme sattuivat mukaan Gina Tricotista, jossa oon asioinu viimeksi vuonna yks ja kaks.
Käärme aiheiset korut on mun mielestä niin tän kesän juttu, että oikein ärsyttää etten ole aikaisemmin mitään löytänyt. Eläin teema jatkui myös sormuksissa, siis kuinka söpö toi kirahvi on? Ja sitten vielä vähän massiivisempi etnohenkinen :)
Ja öhöm. sitten tarttui mukaan myös jotain ihanaa. Sillä oon tuskaillu valkoisten pitkähihaisten/ neuletakkien/ bleiserien metsästyksen kanssa nyt kuukauden päivät. Silmiin sattui se sama jakku, joka multa löytyy jo puuterin värisenä. Tykkään mallista ja matskusta, joten myös tästä:

Alan olla valmis yo-juhliin, ainoastaan kengät kaipaa vielä fiksailua. Silti harmaita hiuksia ja paniikkikohtauksia tulee, koska serkun (joka on se itse ylioppinut) mekko näyttää aika kurjalta vielä! Joten toivottakaa yhä enemmän sitä onnea tähän ompeluun:D!

Nyt unia:)
xoxo
Casey

Tunnisteet:

4 kommenttia:

4/6/10 16:00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea! kyl saat sen valmiiks!

 
4/6/10 17:37 , Blogger bbella kirjoitti...

siis ihan huipppuja koruja!! paljo noilla oli hintaa?? MÄÄKi haluuun niin tollset! <3 ja kyllä sä sen mekon saat ommeltuu ja hyvä siitä tulee, oot niin hyvä! :)) kivalta näyttää toi teidän asunto, voisiks tehä siitä vaikka jonkun postaukset tai jonkun videon! sit ku sulla on aikaa, ois tosi kiva =) ihanaa kesää nyt ku se on vihdoin ja viimein alkanut! <3

 
4/6/10 23:58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania koruja ja jakku myös. tykkään tosi paljon jakuista, mutta itse en osaa yhdistää niitä mitenkään :( kaikilla muilla näkee superkivoja yhdistelyjä!
Kiva blogi!

 
5/6/10 07:51 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kyllä 01.01 oli valmista:D

bbella, kiitos:) hinnat vaihteli jostain 6-10e välillä! Asunto postaustakin on pitänyt tehdä ja luvataa se nyt tässä tehdä kesän aikana:)!

Anonyymi,kiitos:) mäkään en ennen osanut pitää jakkuja ja tällä hetkellä niitä on kaapissa 8kpl:D pitää vain löytää se oma tyyli käyttää ja oman malliset jakut. Niitäkin kun on miljoonia erilaisia eri vartalotyypeille/tyyleille sopivia:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu