Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

YO 10

6/07/2010

YO 10

Nonnis,tässä vähän lisäkuvia ylioppilaasta, kahdista eri juhlista ja mun omasta mekosta:) Oli kyllä hauska päivä jos ei lasketa järkyttävää univelkaa ennen ja jälkeen ja sitä etten ehtinyt tehdä baarimekkoa valmiiksi:(
Se kuka saa mun sormista/kynsistä kauniit, voi ilmoittautua heti:D kiitos koripallon turmelemat pullero rystyset nää on ehkä rumimmat sormet mitä on olemassa. Onneks mul oli söpö kirahvi pelastamassa tilannetta!
Heilahtanut rakkausotos
Jouduin siis tyytymään kaupan mekkoon baariin lähtiessä. Päällä oli siskon pari kokoa liian suuri paljettimekko, joka olisi ihan täydellinen hiukan pienempänä. Ärsyttää etten ostanut tuota aikoinaan!
Lopuksi vielä pakko hehkuttaa tukkakuvalla, kun oon kerrankin jaksanut vääntää kiharaa mun päähän. 1½h meni eikä lopputulos ole ehkä maailman hienoin, mut oon ylpeä itestäni:D ja tässä valossa väri näyttää jotenkin kivan vaalealta:)
Loppuillasta mulla ei ole enempää kuvia, kun jätin järkkärin järkevänä autoon odottelemaan:) Laittelen niitä sitten jos saan muiden kameroilla otettuja itselleni!

Nyt huippiksen pariin, hauskaa viikkoa kaikille!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

11 kommenttia:

7/6/10 20:48 , Blogger Nina kirjoitti...

Ihana toi YO -mekko! Mulla on konfis kesällä ja just tollasta mekkoa oon hakenut!

 
8/6/10 10:00 , Blogger bbella kirjoitti...

ihania mekkoja! täs blogissa on sekin hyvä puoli että laitat aina niin paljon kuvii sen yhen kuvan sijaan että niitä on tosi kiva katsoo ja kaikkia vaatteita erisuunnista ja kulmista :-) ja etttä sää vaikutat ja näytät just sellaselta tosi mukavalta etkä sellaselta ylimieliseltä niinku tosi monet bloggaajat vaikuttaa! sulla on myös tosi ihana tyyli että saaan siitä tosi paljon vinkkeja omiin asuihini! kiitos siitä :)

 
8/6/10 12:18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vautsiii toi on hieno toi sun valkonen mekko!! :)

 
8/6/10 16:58 , Blogger Casey kirjoitti...

Nina, :) kiitti! Samantyylistä mallia oli kyllä jossain nettikaupassa myynnissä!

bbella, :)voi kiitos!Toisia ärsyttää monet kuvat mut omasta mielestä vaatteet selkiintyy juuri jos on erikuvakulmista otettuja kuvia:)

Anonyymi, kiitos:)

 
8/6/10 17:03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tee sellainen postaus, mitkä ovat sun lempikampaukset! sellaisia mitä tykkäät itselläsi pitää.

 
8/6/10 17:53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tiedät Lindan? Linda on aivan ihana koripalloilija tyttö. Sulla on todella kaunis mekko! :) Mistä saat inspiraatiota sun asuihin? Mitä lehtiä luet/sivustoja? Ostatko mielummin alennusmyynnistä paljon halvalla, vaiko todella käytännöllisiä kalliimpia vaatteita? :)

 
8/6/10 21:32 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, hiuspostausta on pyydelty monesti, joten mun ois kai syytä saada sellainen aikaan tässä piakkoin:)!

Anonyymi, Linda on mun serkku:D meillä koko suku pelaa korista,itekin pelasin vaivaiset 15vuotta:)! Inspiraatiot lähtee enimmäkseen ihanista kankaista, muotinäytöksistä ja erikoisista muodoista. Rakastan leikkiä kankailla ja eri pinnoilla:) Luen muutamia ulkomaalaisia blogeja, streetstyle tyylisiä sivustoja ja lehdistä vogue collectionia, ruotsin elleä / damernas världiä, look:ia, companya, marie clairea jne! :) Maailman paras lehti löytyy norjasta, mutten muista nimeä.Ostin joka ikisen numeron kun asuin siellä ja ottaa niin päähän ettei sitä täältä saa:( Mä ostan vaatteita jotka on valmiiksi upeita tai joissa näen potentiaalia. En osta pakolla, enkä kiellä itseäni ostamasta jos löydän jotain kivaa:) Alelappu saa minut joskus heltymään ostoon, mutta ei koskaan ole se "syy"! Olipa pitkä selostus:Dtoivottavasti sait selkoa:)

 
8/6/10 22:12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Koripalloilija sukua! Ihanaa! :) Vastauksesi oli todella ihana, tuli sellainen olo, että olet oikeasti kiinnostunut vastaamaan lukijoittesi kysymyksiin! Kiitos paljon ja hyvää kesää sinulle <3 Olet todella kaunis!

 
8/6/10 22:33 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, :) kyllä mua kiinnostaa kaikki asialliset ja järkevät kommentit! Oli sitten positiivista tai negatiivista niin yritän vastata jos on aikaa:) kiitos paljon ja erittäin hyvää kesää sinullekin <3

 
10/6/10 15:30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olisko sulla jotain kuvaa missa toi sun mekko nakyy edesta kokonaan se on ihana! olis kiva nahda selkea kokonaisuus :) ja vaikka lahikuvaa rinnuksen kuviosta! upee mekko!

-Linnea

 
10/6/10 21:56 , Blogger Casey kirjoitti...

Linnea, hmm voin katsoa jos ois jotain muuta kun mun tilanne hölmöilyä:D kiitti:)!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu