Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Easy skirt

7/28/2010

Easy skirt

Unohdin tyystin että olin kuvannut helpon hameen vaihevaiheelta teille:) no tässä nämä tulee!

Eli tarvitse vain pyörökangasta (miksei tavallistakin) haluamasi pituuden verran ja tarpeeksi kireäksi vyötärölle jäävän pätkän kuminauhaa (paksuus mielellään 5-6cm ylöspäin)
Oma kankaani oli tämmöistä valmista ripsuhapsua ja sitä sai ainakin vielä vähän aikaa sitten eurokankaasta 20,00 euron metrihintaan vaaleana,mustana ja punaisena (ehkä liilanakin)
Pyörökangas meinaa siis että kangas on kudottu valmiiksi pyöreäksi putkeksi ja näin ollen "valmis hame". Jos sinulla ei ole vastaavaa niin tavallinen joustava trikoo käy kyllä. Tee silloin joko yksi takasauma tai 2 sivusaumaa. Mallina voi helposti käyttää esim. ginatricotin trikoohameita jos semmoinen kotoa löytyy!
Ainoa ommel mun hameessa on siis (kuminauhan päiden yhteenliittämisen lisäksi) kuminauhan kiinnitys helmaosaan. Kuminauha kannattaa kiinnittää selkeästi 4 kohtaa tasaisesti ja sitten venyttää ylijäämä kohdat, lisätä tarvittaessa nuppineulat ja venyttää koko ompelun ajan. Muistakaahan pitää myös takapuolelta (jo ommellusta osasta) kiinni! Helpoiten tämä kaikki sujuu saumurilla.
ja kymmenen minuutin hame näyttää tältä:
Ainakin omasta mielestä tästä on iltojen pelastajaksi, kun iskee hurja asukriisi:) Mitäs te tykkäätte? Jos lähdette kokeilemaan niin infotkaa ihmeessä lopputuloksista:)

Nyt lähden viettämään mökkipäivää. Aurinkoisia fiiliksiä sinnekin:)!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

28/7/10 09:53 , Blogger Neiti S. kirjoitti...

Tätä on kyllä pakko kokeilla! Kiitokset kovasti ohjeista! :) Vaikuttaa sopivan iisiltä mullekin. Onko noissa pyörökankaissa muuten eri säteisiä kankaita vai ovatko kaikki saman kokoisia? Mietin vain, että mahdunkohan tuohon "putkiloon".

 
28/7/10 13:02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia kovasti, autto paljon:) Ja hei neiti kuule, saisko sitä ghd suoristin postausta jo?:D

 
28/7/10 15:00 , Blogger Johanna kirjoitti...

tosi kivan näköinen! Tuon jopa osaisin ehkä itekkin toteuttaa mahtavilla ompelutaidoillani :D paljonko sulla maksoi tuo kangaspala? :)

 
28/7/10 16:26 , Blogger Milla kirjoitti...

mulla on ihan samanlainen hame, tosin ostettu bikbokista n.20€ hintaan. tollanen ois ollu kyllä tosi helppo tehdä ite :)

 
28/7/10 17:44 , Blogger Casey kirjoitti...

Neiti S.,eipä mittään:)toivottavasti onnistuu!Mä oon miettiny tota samaa juttua ja täytyy myöntää etten tiedä.Ainakin kyseistä löytyy vain yhden leveyisenä.Jos se tuntuu liian tiukalta niin siitäkin voi tehdä saumallisenversion!

Anonyymi,ole hyvä:) ja öhöm. alkaa tässä nousta tuskan hiki sen postauksen kanssa.Jospa saisinkin sen kyhäiltyä. Ei tule kesällä edes hiuksia laitettua ja suoristin on siksi tosi vähällä käytöllä...

Johanna,kiitti:) mulla makso jotain 10euroa.

Milla, tommosia on ollu myynnissä kyllä joo monessakin puljussa:) mulla ne menee aina just siihen että toi on niin helppo tehdä itse ettei raaski ostaa:D useimmiten ne jää kyllä sit toteuttamatta,kuten tämäkin lojui laatikossa vuoden päivät...

 
28/7/10 21:05 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Ihanaa, kiitos ihan kauheesti! Tiedä millanen mun hameesta tulis ilman sun vinkkejä.Varmaan "tosihiaano". KIITOSS :)

 
28/7/10 22:12 , Anonymous Aurora kirjoitti...

Hei pitääkin kokeilla! Onhan oma tekemä aina oma tekemä! :)

 
31/7/10 15:09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea tuo hame:) millanen ois hyvä yläosa tuollaiseen hameeseen;)?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu