Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fin de semana

7/19/2010

Fin de semana

Seuraavaksi vuorossa viikonloppu kuvina ja muutamina harvoina sanoina. Oli varmaan kesän monipuolisimmat kolme päivää.

PERJANTAI
helsinkituristit, monumentteja, pientä shoppailua, ajo Kotkaan, suomi-ruokaa, uintia meressä,hengailua terassilla, volyymit täysillä autoilua, merimuseon katolla fiilistelyä.

LAUANTAI
kaupungilla asioita, leipomista (kissanminttuviinalla höystetty juustokakku:D), juhlien järjestämistä, VAMOS-juhlat meidän takapihalla; ruokaa, öhöm juomaa, lippujen heiluttelua, tatuointeja, kanamunaviestiä, aliasta englanniksi (ehhehee hyvin meni), blenderillä piña coladaa, laulua, tanssia, erittäin suuria aste-lukemia baarissa, suuria väsymystiloja 4 aikaan yöllä.

SUNNUNTAI
ei ollenkaan väsymystä kello 8, suursiivous (3h) heti aamusta, muutaman hetken aurinkoa, kahdet rippijuhlat (poikaystävän veljen ja parhaan kaverin siskon), paljon herkkuja, vähän lisää herkkuja, tuttujen kanssa jutustelua, ihanan söpöjä lapsia, rippilasten kuvausta, oman ja siskon juhlamekon kankaiden leikkuuta, ihana ihana iltalenkki(=kakkujen sulattelu).
ahh.kesä viikonloput on ihania vaikka olisivat kuinka kiireisiä:) Nyt uuteen viikkoon, luvassa Tallinnan reissua, ompelua (muutamat juhlamekot), kakkujen/keksien yms leipomista, siivousta ja toivottavasti jossain välissä sitä ihanaa auringosta nauttimista, mahtavia ystäviä ja hyvää kesä ruokaa:)

IHANAA VIIKKOA KAIKILLE <3
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

11 kommenttia:

19/7/10 00:51 , Anonymous Milla kirjoitti...

Ihania kuvia!:) Heräsin mun unilta illalla kun Jocce&Mude saapuu paikalle, ovatkohan jo kotiutuneet? Aivot ei enää kulje, terveiset töistä! Vielä yli 6h...
Nähdään viikolla!:)
-Milpe

 
19/7/10 08:03 , Blogger Casey kirjoitti...

Milla,:)eiks oo hyvä toi maisan kuva?mä tykkään!mudenssi lähti tällä kertaa ihan ajoissa ja ilman viiniä kotiin (harvinaista).Tänään illalla Porvoo, ke Tallinna, to möksä if you like:)soittele!

 
19/7/10 10:20 , Blogger Kata kirjoitti...

Oot ehkä maailman söpöin tyttö, niin siro ja pikkuinen, toki aivan mahtavalla tyylitajulla varustettuna.
Nää kuvat on ihania ja koko postaus oli oikeastaan semmonen, että tuli tosi hyvä mieli! :)

 
19/7/10 17:00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon luullu koko ajan et oot jotai 17 vuotias O.o näytät nuorelta.

 
19/7/10 18:06 , Blogger Casey kirjoitti...

Kata,:)voi kiitoksia jälleen kerran!<3

Anonyymi,:Dhahaa ei yllätä.Mua on sentää luultu 12vuotiaaks! Kyl tää babyface-olo viel vanhemmalla iällä tuntuu hienolta!:)

 
19/7/10 22:59 , Blogger Ansku kirjoitti...

Onneks et pätkässy tota mekkoa, se on ihan mahtikiva :)

 
19/7/10 23:43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha se on kyl totta et vanhana näyttää sit nuorelta ;D ja sorge hei,ei ollu kyllä tarkotus ilmasta tota ihan noin julmasti :)

 
20/7/10 00:56 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, ei mittään, en mä ottanu sitä vakavissani mitenkään:) ja kuten sanoit kyllä tästä vanhana hyödytään, eikä mua nyttekään hirveästi haittaa näyttää nuorelta. Mitä nyt papereitten unohtaminen kotiin on pahin virhe:D

 
20/7/10 21:46 , Blogger Ansku kirjoitti...

Haha, huippu toi rivipose rannalla :D

 
20/7/10 23:19 , Anonymous Ella kirjoitti...

voi toi sun maximekko on ihan mielettömän nätti, valasetko vielä et oliks se ihan sun käsialaa? tähän asti en oo pitäny täyspitkistä mekoista ihan hirveesti, mut nyt sytty kyllä kova palo saada itellekki sellanen (mikä on tässä vaiheessa kesää jo hiukan myöhästä..) sulla on muutenkin ihan mahtava blogi! vaikutat tosi hienolta persoonalta, just sellaselta et jos joskus törmättäis niin luulen et tultais tosi hyvin juttuun, tunnut olevan hirveen samanlainen kun mä :) hyvät kesänjatkot!

 
24/7/10 17:29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko!!! täydellinen!! ja olet muutenkin niin superkaunis :) onko tuo poikaystäväsi yhdessä kuvassa? olisi kiva saada teistä joku postaus kuvineen :) kaikkea hyvää teille :)<3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu