Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tallinna vamos

7/22/2010

Tallinna vamos

Tänään käväistiin espanjatyttöjen kanssa Tallinnassa. Minä kiertelin siskon kanssa kauppoja kun tytöt katselivat monumentteja:D Shoppailu saalis jäi tarkoituksella minimaaliseksi. 1½ viikon kuluttua nimittäin lähtee lento Espanjan maalle ja mun tilin on siinä vaiheessa syytä näyttää hyvältä! Nyt niitä harvoja kuvia ja ne pienet ostokset:)
Surkea otos, mutta siinä näkyy kirpparitoppi in action.Ite tykkäilen mutta paras kombo on vielä löytämättä:)
Mitens toi mun merituulen pieksemä "lettikampaus"
Ostoksista vain ensimmäiset minulle. Nimittäin aikas ihanat korkkarit, sopivat väreiltään niin loppukesään kuin syksyynkin ja vihdoinkin semmoiset jotka saavat parikseen sukat (ällöyhdistelmän). Näyttävät laatikossa paljon ei sirommilta kuin jalassa. Otan uutta kuvaa myöhemmin käytössä tai muuten:) Tykkäättekö?
Teemulle toin tuljaisiksi ale teepparin ja muutamat herkut tietty.
Ja siskon kanssa ostettiin yhdessä pienimmälle siskolle rippilahja sen lempparikaupasta,jota en voi vielä esitellä ettei se nyt vaan pääse paljastumaan ennen sunnuntaita:)
Ei ole normaalirippilahja mutta kun tietää oman siskon niin ei viitsi ostaa perus koruja yms jotka jää laatikon pohjalle:D Nyt painun nukkumaan ja aamulla taas työn touhuun. Yksi kolmesta mekosta valmis.Kaksi puolitiessä. Kova urakka vielä edessä + 8 kakkua:D haha. Yritän palailla silti tässä ennen sunnuntaita:)

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

22/7/10 00:29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo cisse milelellää voisit saada ne kakut valmiiksi, meikäläinen nimittäin on tulos syömään niitä kokopäiväks! :) -Tipu-

 
22/7/10 01:38 , Blogger Ida kirjoitti...

hehe tuli mieleen lara croft tosta yhdestä sun kuvasta jossa poseeraat niiden ikkunoiden välissä aurinkolasit silmillä kameraan katsoen :D

 
22/7/10 09:01 , Blogger Casey kirjoitti...

Tipu,joo kaikkeni teen,sun vuoksi<3

Ida,:D haha.ei ollu paras päivä mulla kuvien suhteen.Lähinnä tuulen tuivertaman tukan takia,mut minkäs teet:)

 
22/7/10 12:53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lenkkikengät paketissaa?

 
23/7/10 23:42 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Petsit on parhaita :D Pitääki käydä ostaa, kiitos muistutuksesta

 
24/7/10 07:26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heippa, käykö tallinnassa visa electron? Voiko siellä nostaa rahaa automaateista, siis suoraa viron kruunuja? Kiitos nevosta! Matkaan lähtijä!

 
24/7/10 09:16 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, sunnuntaina nähdään ;)

AnsQ, :) teemu oli pettyny ku en tuonu semmoista mis on se kone mukana:DD

Anonyymi, käyhän siellä electron, ainakin kaikissa paikoissa missä itse vierailin:) ja luulisi että automaateista saa kruunuja samaan tapaan kuin muissa maissa niiden omia rahoja.Itse käytin ainoastaan korttia:)hauskaa reissua!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu