Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

What to do?

7/14/2010

What to do?

Ensinnäkin anteeksi ettei minua ole täällä näkynyt, oon aivan liian lomafiiliksissä tekemään postauksia. Eikä noita asujakaan paljoa ole kun juoskee bikineissä pitkin iltaa:D Kuitenkin on mulla tässä muutakin puuhaa. Nimittäin kaksi rippijuhlaviikonloppua edessä. Ensin tuttujen ja sitten oman siskon. Jälkimmäiset työllistää mua niin vaatetus/ruokailu/sisustussaralla joten ensimmäiseen viikonloppuun en ehdi panostaa. Joten on mentävä vanhalla mekolla.
Nyt kysymys kuuluu, tehdäänkö valkoiselle maxille pieni leikkausoperaatio ja hävitetään koko maxi sana?
Itse tykkäisin tuosta myös lyhyenä ja voisi toimia näillä helteillä:) Mut mitä mieltä olette? Onhan mulla sitten varastossa mekkoja sekä ostettuja että tehtyjä, eli jos tyrmäätte tämän niin pistän muita vaihtoehtoja kehiin!

Tänään illalla suuntaan taas Helsingin päähän, huomenna vietetään poikaystävän hengailupäivää ja ainakin korkeasaareen on kuulemma päästävä! Illalla noudan sitten lentokentältä kaksi espanjalaista tyttöä, jotka eivät puhu englantia:D mulla on siis myös pienen turistioppaan ja espanjan opettelun hommia tässä! Siskon kaverit tulevat 1½viikoksi Suomi-visiitille nimittäin:)

Nyt taas työntouhuun, hauskaa keskiviikkoa kaikille!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

16 kommenttia:

14/7/10 08:46 , Anonymous Noora kirjoitti...

Munki mielestä eiku sakset käteen ja napsnaps!

Pitkät mekot näillä ilmoilla ei_vaan_toimi.

Sun blogi on ihana.

 
14/7/10 09:26 , Blogger Kata kirjoitti...

Eiii älä tuhoa tuota täydellistä maxia!
Joku muu mekko varastoista kehiin sitten vaan tällä kertaa :)

 
14/7/10 09:53 , Blogger miukumauku kirjoitti...

Leikataaaan! :)

 
14/7/10 09:56 , Anonymous emilia kirjoitti...

Sinulla löytyy varmasti kaapista joitakin muitakin hameita, joten myöhemmin jos tarviitkin maxi-mekkoa sitä ei sinulla ole enää ja sitten harmittaa:( älä siis leikkaa!

Haluaisin kysyä kun tilasit sen ghd-raudan, kun olen itse tilaamassa nyt sellaista kanssa, oliko helppoa tilata ja kuinka nopea toimitus siinä oli? Minkä noista paketeista tilasit kun noita on tuolla sivulla ihan hirveästi erilaisia? Mitä sen raudan ja niiden tököttien hinnaksi tuli ;)

Ps. olet hirmu kaunis :)

 
14/7/10 10:09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti pidät maxina :)!! toi on täydellinen pitkänä, sopivan erikoinen, ku maxit nyt yleensä on melkeen vaan jotain trikoomekkoja

 
14/7/10 12:32 , Anonymous Siina kirjoitti...

Hei!

Mä löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja olen jo melkein kolunnut sen läpi postaus postaukselta. Ihanaa luettevaa ja katseltavaa!

Tuli myös ihan kauhea hinku matkustaa Ruotsiin ja Norjaan. :)

Terveiset siis Porista 23-vuotiaalta Siinalta!

Aurinkoista kesän jatkoa!

 
14/7/10 13:04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et leikkaa ! niinkuin sanoit, sinulla on muitakin mekkoja ; )

tosin erilaiset kengät kävisivät paremmin tuon mekon kanssa.

 
14/7/10 14:13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

leikkaa lyhyeks vaan, toimii näil ilmoilla paljon paremmi, enkä kyl oo muutenkaa ollu ikinä kauhee innostunu maxi mekoista :) oon iha varma et näyttää tosi hyvält lyhyenä!

 
14/7/10 16:12 , Blogger Casey kirjoitti...

Noora, hmm,katsellaan:) kiitti!

Kata,:) meen tekemään helsingin vintille tutkimusretken,jos löytyis joku kiva muu mekko!

miukumauku,katsellaan:)

emilia,löytyyhän noita, valkoinen tuntuisi vaan kivalta vaihtoehdolta paahtavaan helteeseen:D GHD:n tilaus oli ehkä maailman helpointa,oon nimittäin todella surkea nettikauppojen kävijä. Onnistui hyvin,tuli periaatteessa 2päivässä!! (tilasin su iltana ja tuli ke). Otin paketin jossa oli joku oma suoristinaine,se näkyy varmaan aikaisemmissa postauksissa jossa mietin omaa tilausta.Olikohan hinta jotain 90 taalan paikkeilla:)suosittelen lämpimästi!niin ja kiitos:)


Anonyymi,toi on kyllä totta.äh oon maailman huonoin päättämään:D

Siina, heh kiva kuulla ja saada uusia lukijoita!:)Suosittelen todella ruotsin ja norjan matkailua.hauskinta voisi olla roadtrippinä ristiin rastiin.noinkin läheltä löytyy upeita kohteita:) ihanaa kesää ja terkkuja sinnekin! ps.Siina on mun yksi lemppari nimistä:D


eanna, :) voisihan tuon asustaa tyystin eri tavalla tällä kertaa.Pelkään vain että paahdun siihen kun on taas luvattu reilua 30 astetta:D

Anonyymi, :) mä luotan kanssa että se toimis lyhyenä ja VARSINKIN näillä keleillä. Tuntuu että paahtuu jos on muuta kuin bikinit:D!

 
14/7/10 18:12 , Blogger Tuulí@ kirjoitti...

Sakset käteen ehdottomasti ! Vaikka toi mekko onkin magea noin, oon ehdottomasti sitä mieltä että sääret näyttää paremmilta kuin pitkä helma ! :) Varsinkin näissä lämpötiloissa!

 
14/7/10 20:34 , Blogger Ulriikka kirjoitti...

ei saa leikata! tuohan on juuri ihaan vilpoisan näköinen kun ei ole ihonmyötäinen ;) toiset kengät vain niin voit ihan hyvin mennä tuossa mekossa juhliin!

 
14/7/10 21:00 , Blogger Riikka kirjoitti...

Mä leikkaisin, en lämpene yhtään pitkille helmoille! Ja kyllä näillä helteillä pitää lyhyt mekko olla :)

 
15/7/10 17:32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

leikkaappa vain! johan olet tuota pitkänä pitänyt:]] toimii varmasti lyhyenä paremmin ja on käytännöllisempikin!

 
15/7/10 17:32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Leikkaa leikkaa! :) varmasti kivempi lyhyenä!

 
15/7/10 23:50 , Anonymous Mansikka kirjoitti...

Ootko puoliksi espanjalainen tai jotain kun näiden juttujen perusteella sun sisko ainakin on siellä välillä aika paljonkin? Vai oonko älynny ihan väärin :D

 
17/7/10 09:22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei ala tuhoa! on niin hieno mekko! jos keksisit mielummin jonkin systeemin nostaa helma ylos mekon sisapuolelle niin etta sita voisi pitaa lyhyena ja pitkana? :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu