Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

My buddy

7/28/2010

My buddy

Aamuisella hurautin niinkin kauas Kotkasta kuin Pyhtäälle ja näihin maisemiin odottelemaan iskää, joka haki minut veneellä mökille :) Sää oli heti aamu yhdeksältä paahtavan kuuma, eikä edes mökillä ollut viileämpi kun tuuli kävi saaren takaosaan. Minuapa se ei haitannut,sillä rakastan näitä kuumia kelejä <3
Mun päivän seuralainen näytti varsin karvaiselta ja söpöltä pelastusliiveissä <3
Me makoiltiin yhdessä laiturilla, tehtiin ristikoita, syötiin, kumiveneiltiin, huijattiin toisiamme uimaan (okei mä huijasin Duoa) ja tuijoteltiin veden päällä pyöriviä eläimiä (sudenkorentoja, lintuja ja MINKKEJÄ!)

Äiti puuhasteli koko päivän mosaiikki-pöydän parissa. Tykkäsin tosi paljon äitin ideasta ja mun mielestä ois ihanaa tehdä myös tommoinen pöytä yms. itselleni!
Iltasella kävin vielä katsomassa futista ja lenkillä siskon kanssa. Huomenna alkavat sitten Meripäivät, jotka ainakin mun osalta sujuvat suhteellisen rauhallisesti ja rennosti! Perjantaina täytyy piipahtaa vieläHelsingin puolella pikaisesti. Hauskaa loppuviikkoa kaikille ja tervetuloa jos joku on Kotkaan Meripäiville suuntaamassa!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

29/7/10 00:11 , Blogger Riikka kirjoitti...

Ihania kuvia, varsinkin noi missä koira on kumiveneessä :D Jostain syystä mua alkoi naurattaa ne ihan kamalasti.. Voi kun saisi tänne Turkuunkin tuollaiset säät taas!

 
29/7/10 01:34 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Ihanan mlkkimäisen näköstä! Tollasta siellä kuuluukin olla. :) Missä teidän mökki on?

 
29/7/10 09:19 , Blogger Peaches kirjoitti...

Ihania kuvia! Tää oli aamun piristys :)

 
29/7/10 11:40 , Anonymous marieee kirjoitti...

Oletko ollut tyytyväinen ghd-rautaasi? :) Saako sillä hiukset oikeasti suoriksi, entä mites saako hyvät kiharat? Hiuksesi ovat ihanat. 8)

 
29/7/10 12:28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinaatko käyä kattomas kaikki Teemun pelit? Tai ootko yleensäkii käyny? Jutteletteko kahestaa ikinä futiksesta? tai kommentoitko sen pelii ym? :D
Teemu oli hyvä lisäys Kooteepeehen, jälleen kerran (: uskon et se on iso apu parin pelin jälkee, sitte ku se on päässy hyvin mukaa pelityyliin, joukkueeseen ja erityisesti 90minuuttiseen kuntoon (:
Olis muuten kiva kuulla, että miten Teemu liikku silloin ku se oli parantunut loukkaantumisesta, koska eihän se harjoitellut minkään joukkueen kanssa, vai`?

Ja kysyisin vielä, et kerrotko/näytätkö teemua koskevat kommentit sille?

Anteeks kauhee kyseleminen, mut kiinnostaa kuulla juttuja futarin tyttöystävän suusta, et millasta se on, nyt ku on mahdollisuus kysyä vielä (:

-Heta

 
29/7/10 16:27 , Blogger Casey kirjoitti...

Riikka,:D kyllä meitäkin äitin kanssa nauratti noi Duon kumiveneilykuvat! Se on huippukoira:) Täälläkin taitaa nää superkelit vedellä viimeisiään mut onhaa tämä ollu huikea kesä!:)


AnsQ,:)kiitti! Pyhtäällä, 20min autolla ja 5min veneellä

Peaches,kivakiva:)kiitos!


marieee,oon ollut tosi tyytyväinen ja hiusista tulee ainakin silkkiaineen kanssa tosi sileät ja suorat ja NE PYSYY SUORINA! jei.ja öhöm. en osaa vielä tehdä kunnolla kiharoita sillä.harjoittelu käynnissä.

Heta, kiva juttu että kiinnostaa ja olis kiva vastailla mutta en tahdo ja olen luvannu Teemulle etten puhu siitä ja sen pelaamisesta täällä:)Tietty mainitsen siitä aina välillä ja kerron mitä ollaan puuhailtu,onhan se aika iso osa mun elämää, mutta noin henkilökohtaisiin juttuihin en täällä valitettavasti vastaa:)!

 
29/7/10 19:59 , Blogger Krista kirjoitti...

Oi söpö toi koira! ja sul on ihanat hiukset:))

 
29/7/10 22:03 , Blogger Casey kirjoitti...

Krista, kiitos:))

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu