Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pappa fyller 50 år!

9/19/2010

Pappa fyller 50 år!

Heippa, tänään oltiin juhlimassa perheen kesken iskän huomisia synttäreitä. Varsinaiset pirskeet se järkkää ensi viikonloppuna, mutta nyt oli vuorossa meidän muiden yllärilahja sille:) Oltiin varattu pöytä ja kakku La Famigliasta, Hotelli huone Flamingosta ja huomiseksi hoitoja ja kylpylöinti FlamingoSpahan! Muutama surkea otos asusta ja huippufiiliksestä, joka ei kyllä välity millään tavalla näistä...
Ihanat, mä rakastan mun kenkiä, kuvat kaiken lisäksi. Noo joka tapauksessa porukoilla oli upeat Vantaa-maisemat 9. kerroksessa :)
En ehtinyt edes muista upeista annoksista räpsäistä kuvaa saati sitten pöytäseurueesta, sillä vedettiin kaikki nassuun suhteellisen hyvällä ruokahalulla :D Ah, italialainen keittiö on kyllä huikea!
Äsken jätettiin siskojen kanssa äiti ja iskä leffajonoon kuin pienet lapset ja hipsittiin itse omille kämpillemme Helsinkiin. Oon varmaan unohtanut mainita että sisko muutti myös tänne suunnille. Kivaa kun vihdoin tulee joku tuttu Helsinkiin, voitteko kuvitella ettei tänne ole kukaan eksyny?:D Plussaa myös kimppakyydeistä Kotkaan! Nyt viimeistelen kouluhommat ja käyn unille. Huomenna piipahdan Flamingossa koulun jälkeen katsomassa miten synttärisankarin kylpyläreissu sujuu :)

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu