Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Markkinatutkimusta

1/23/2011

Markkinatutkimusta


Eilinen päivä oli ihana, mutta aika kiireinen. Aamuisella pingoin pitkästä pitkästä aikaa lenkkimaastoon ja otin päivään kunnon startin. Sen jälkeen lähdin tekemään kaupunkiin markkinatutkimusta liittyen seuraavaan mallistoomme. Samalla ostin viimeiset tykötarpeet wanhojenmekkoon ja kävin äitin&tädin kanssa perinteisillä lauantaikahveilla. Anttilan ja ruokakaupan kautta kiirehdittiin kotiin tekemään ruokaa ja leipomaan kakkua. Teemun synttäreitä juhlittiin nimittäin eilen sukulaisten kesken ja olin luvannut leipoa sinne. Synttäreiltä kotiuduin vasta kympin jälkeen ja muutaman minuutin tv:n katselun jälkeen olin jo syvässä unessa. Kaikessa kiireessä unohdin kuvata eilisen asunkin tai näitä paria pukukoppikuvaa lukuunottamatta! Markkinatutkimukset on siitä viheliäitä koulutehtäviä, että kauppoja kierrellessä tekee mieli aina sovitella itsekin kaikkea!

ps. mä raaakastan mun uusia kenkiä, parhaat jalassa!


xoxo
Casey

Tunnisteet:

5 kommenttia:

23/1/11 16:17 , Blogger Emilia kirjoitti...

ihana asu, niin kuin aina :)

 
23/1/11 19:56 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Luulen, että mäkin rakastan sun uusia kenkiä. :D siis mitä sun piti tuolla kaupassa tehdä? Muuta kun sovitella vaatteita :)

 
24/1/11 10:12 , Blogger Casey kirjoitti...

Emilia, kiitti:>

AnsQ, :D ihanaa kiitos! Mun piti tutkia mitkä on alessa ja mitkä+ uutuuksia (malleja,värejä,teemoja jne.) ja sitten vertailla vähän hintoja ja mitoituksia eri kauppojen välillä. Semmoista pohja työtä malliston rakentamiseen!

 
24/1/11 22:26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

plus näit minut t.tipu

 
25/1/11 22:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset sulla! Millä värillä ja merkillä värjäät niitä?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu