Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Leatherlove

1/27/2011

Leatherlove

Tänään kävin ensimmäistä kertaa kiertelemässä keskustassa joululoman jälkeen. Eipä sinne aikaisemmin olisi ilmeisesti tarvinut lähteäkään, sillä keväät ensimmäiset uutuudet ovat tulleet ihan viime päivinä kauppoihin. Zaraan multa löytyy lahjakortti ja kävin siellä vähän pohtimassa, jos löytyisi jotain kivaa kevääksi. Täydelliseen kevät-jakkuun tai tuommoisiin vaaleisiin korkkareihin olin ajatellut lahjakortin käyttää. Tänään päädyin kuitenkin hypistelemään nahkaista mekkoa ja hametta. Molemmat voisin nimittäin haluta kaappiin tällä samalla sekunnilla!


Punaisesta hameesta tulisi ainakin iskän suunnalta muutama Amsterdam-henkinen kommentti, mutta siitä huolimatta näistä varmaan syntyy seuraavat ompeluprojektini, sillä tutkin, että molemmat ovat tosi simppeleitä tehdä itsekin. Tyhjin käsin en kuitenkaan kaupungilta lähtenyt, vaan tein ainakin omasta mielestäni mahtavia alelöytöjä. Palaan niihin huomenna :) Loppuun pari hikistä (kirjaimellisesti) asukuvaa. Ei ehkä ollut paras idea lähteä kaupungille tuossa takissa ja karvahatussa, vaikka ne aamulla kouluun kävellessä lämmittivätkin mukavasti...

Palataan huomenna niiden ostosten kera:)

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

27/1/11 20:36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka ja ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Varsinkin tuosta ruoka-osuudesta ;)

Niillä asioilla nytkin olen liikenteessä, valitettavasti vain tuo kone tökkii sen verran, että en uskalla alkaa etsimään kyseistä postausta. Mutta kyse olisi banoffeesta, jonka ohjeen joskus nappasin täältä, ja nyt olisi tarkoitus kokeilla sitä. Kysymys kuuluukin, että onko ok, jos teen pohjan ja sen kinuskiosuuden yöksi jääkaappiin. Kerma ja banaanit varmasti fiksumpaa lisätä tarjoilupäivänä, mutta sopiiko tosiaan pohjaa ja kinuskia pitää yön yli? Kun tarjoilupäivänä on melko kiirus ohjelma, ei oikein olisi aikaa silloin keitellä tuota kondensoitua maitoa sitä kolmea tuntia :D KIITOS KOVASTI

 
27/1/11 20:44 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, ensinnäkin kiitos itsellesi :) toiseksi, ainakin pohjan pystyy helposti tekemään päivää ennen. Miksei myös kondensoitua maitoa,mutta ainoa ongelma voi tulla siinä että pohja vetistyy kinuskista. Luulin, että suomesta saa jo valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa? Mutta mikäli ei saa, niin en usko että kakkusi tuosta pilaantuu :)

 
27/1/11 21:56 , Anonymous Milla kirjoitti...

Mä voin kommentoida tohon banoffeeseen sen verran, että on vaan parempi tehdä se jo päivää tai paria ennen ja lisätä kermavaahto&banskut samana päivänä.. paljon parempaa tulee :)
-Milu (;
ps. ja niin se kinuski säilyy rasiassa ainakin 2kk (näin sano viimeks kauppahallin myyjä), jos haluaa siis vaan tehdä kinuskia..

 
27/1/11 22:05 , Blogger Casey kirjoitti...

Milla, kas näin tulit ja pelastit :) koska kotka?

Anonyymi, eli tsekkaappa Millan vastaus :)

 
27/1/11 22:05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en voi olla ihailematta sun hiuksii. Olen juuri tuollaista väriä halunnut pitkään mut jotenki kaikki värit punertaa liikaa. Mitä väriä sä käytät?

 
28/1/11 06:58 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, no tällä hetkellä värjään tosi harvoin. n. kerran 3-4kk:ssa. Suomesta saatavia värejä olen koittanut viimeksi kesälläja pieleenhän se meni. Mun luottoväri on hennesiltä ruotsista saatava "true brown", jota mulla on vielä yksi purkki varastossa:) Mulla on sama ongelma, että aina punertaa, mutta tuo ei tee sitä! Nyt katselin kyllä, että kauppoihin olisi tullut joku kylmän ruskea? sävy, joltain uutuusmerkiltä, mutta nimeä en muista :/

 
29/1/11 21:32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä kumma että Suomen markkinoille ei ole tullut vieläkään hyviä kylmän sävyisiä värejä :( Täytyypä jatkaa kokeiluja ja ehkä joku päivä pääsee Ruotsissa taas käymään :)

 
30/1/11 22:39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu ! <3 :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu