Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Portfolio

1/26/2011

Portfolio

Tervehdys, tää päivä on lähinnä mennyt mahtavan sään myötä lenkkeillessä ja sen jälkeen kouluhommissa. Oikeastaan tämä portfolio ei ole koulu varten, vaan työharjoittelua. Täytyy kasata kokoon niin koulussa, kuin vapaa-ajallakin tehtyjä töitä ja koota ne portfolioksi. Monet alan työpaikat vaativat niitä, joten jos meinaa töitä saada, on syytä ehkä panostaa tähän. Tänään olen piirtänyt nuo ruikulajalka tytöt, jotka esittelevät niitä vapaa-ajalla tehtyjä töitä. Lisäksi olen kuvannut näiden töiden tuotokset luonnossa ja muokkaillut kuvia hieman. Vielä pitäisi nuo piirustukset värittää digitaalisesti. Koulutyöt löytyvät jo koneelta, joten luvassa on nyt sitten enää kasaamista.
Harjoittelut meillä sijoittuu aina loppukevääseen tai kesään ja tämä lähinnä ärsyttää, kun pitäisi muitakin töitä (nimenomaan niitä palkallisia) tehdä. Noh, kai sitä ehtii sitten myöhemmin. Onko teillä jo töitä kesäksi tiedossa? :)

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

26/1/11 21:01 , Blogger Milla kirjoitti...

Oii mua kiinnostais ehdottomasti nähä lisää tälläsiä kouluaiheisia postauksia, kun itelläkin on sama ala mielessä :) UPEITA mekkoja!

 
27/1/11 13:19 , Blogger Giulia kirjoitti...

Wonderful drawings !!!
I love them! :)

Kisses
from Milan
Giulia
www.thesmileybow.blogspot.com

 
28/1/11 11:15 , Anonymous anna kirjoitti...

ihania piirroksia, wau .. ja ihanat nuo kaksi mekkoa, olet taitava!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu