Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lightness

2/08/2011

Lightness

Järkkyttävä väsymys täällä suunnilla. En tiedä johtuuko päivän sääilmiöstä, (josta en kyllä jaksa jauhaa yhtään enempää) vaiko viikonlopun univeloista. Eniveis silmät luppaa jo, joten täytyy hipsiä unille. Tässä tulee pari huonolaatuista, mutta muuten mahtavaa inspiraatio kuvaa, jotka nappasin joku aika sitten WGSN:stä. Kyseinen mekko/paita/tunika (??) oli sivuston mukaan Miss Selfridgeltä, muttei sitä ainakaa nettisivuilta löydy. Buhuu, nimittäin se on täydellinen yhdistelmä valkoista, kevyttä, meshiä, kauluspaitaa ja jotenkin siihen on vielä saatu hippimäisyyttäkin. Love it <3
Täytyy yrittää tuunata joku vanha kauluspaita vastaavaksi, ellei tuota nyt mistään löydy.
Muuten tuo WGSN:n "now in stores" osuus on ihan mahtava! Sieltä löytyy esim. kuvia uusimmista tuotteista kaupungeittain. Jos vielä saisi jotenkin oikeudet tuohon sivustoon kotona niin iloinen olisin. Nooo, nyt on ainakin mieluisa syy istua koululla vähän pidempään!

xoxo
Casey


Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

9/2/11 05:24 , Blogger Nina kirjoitti...

oho - onpas erikoinen paita! en ole ennen samanlaista nähnyt - ois kyllä kiva jos tuunaisit itselles samanlaisen! minusta se näyttäis mustanakin hauskalta :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu