Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

KEVÄTSIIVOUS

4/12/2011

KEVÄTSIIVOUS

Suutuspäissäni siitä, etten löydä mun toisen kameran johtoa ja saa shortsien pienennys-videota tänne aloin aamu ysiltä siivoamaan. Koko kämppä kuurattiin lattiasta kattoon, viime lukukauden koulutyöt arkistoitiin/heitettiin menemään ja lisäksi kotiin käytiin hankkimassa muutamat pikkujutut. Hirveä sisustusbuumi on iskenyt minuun(kin?) näin keväällä ja tekisi mieli laittaa kaikki uusiksi. Harmi vaan ettei kämpän koko ja vuokralla asuminen paljon anna myöten. Noh, ainakin aion maalata ruokapöydän ja tuolit valkoisiksi, vaikka en valkoista lattiaa saakaan. Se on kyllä mun seuraavan kämpän must-juttu. En kestä tota puunväriä enää :D
 Tiimarista löysin isomman laatikon mun lehdille, jotka tursuivat edellisestä yli...
Kaapista löytyi vanha kaksikerroksinen keksiteline? johon iskin mun tällä hetkellä käytetyimmät korut...
Prisman alekorista löytyi kevyt valkoinen päiväpeite, jossa näkyy edelleen pakkauksen viikkausrajatkin...
Ja kodin lisäksi myös blogin puolella havaittavissa pientä kevätsiivoa. Uusi lookki ei ole vielä ihan viimeistelty, mutta mitäs tykkäätte? Jollain oli ongelmia mun sivujen kanssa, niin mitens nyt on tilanne? Näkyykö kaikki miten pitääkin?
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

11 kommenttia:

12/4/11 19:00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä tää uusi ulkoasu on tosi kiva! Ei oo mitään valittamista. :)

Ja oo vaan tyytyväinen puunvärisistä lattioista, pahemminkin voisi mennä... Nimimerkillä harmaat muovimatot (!!!!!!!). :D Mitä kautta tai miltä sivustolta muuten löysitte ton teidän kämpän?

 
12/4/11 19:12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No sulla/teillä sentään on puunväriä, mulla on karsea harmahtava muovimatto! :/

Kevätsisustusintoa kyllä nähtävissä joka puolella, mäkin menin ostamaan kukallista, osittain pinkkiä kangasta koristetyynynpäällisiin, vaikka normaalisti en siedä kukallista enkä pinkkiä! :D

-Taija

 
12/4/11 20:50 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Toi puunväri on vielä ihan ok. Näkisitpä meidän lattian..:D Tykkään ulkoasusta, jotenki raikas! Tai niin oli edellinenkin, mut kummiski :>

 
12/4/11 21:17 , Blogger ROSA kirjoitti...

voi kuule tommonen puun värinen ei oo yhtään niin paha kun muovimattonen lattia ://///

 
12/4/11 22:36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hienohienohieno uuusi ulkoasu! Tykkään ihan sikana!!! :)

 
12/4/11 22:55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihi, oot saanut kaikki muovimatolliset kimppuus! :)

-Taija

 
13/4/11 08:03 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, jei kiva kuulla,kiitti! okei myönnetään et puulattiat voittaa muoviset. Kämppä oli Realian vuokravälityksessä.

Taija, empä osanut ajatella muovimattoja ennenkun heitin tän kommentin, mutta oon kyllä itekin kärsiny siitä ja tuplasti! Mulla sisustus painottuu kyllä vielä enemmän värittömämpään tyyliin kuin pukeutuminen, mutta ihailtavaa, että jotkut käyttää noita värejä:) hauskaa kevättä sinne!

AnsQ, heh kiitos! en mä tarkottanu että meidän lattia pahin ois, mut valkonen puulattia on niin unelma <3

ROSA, totta ku kirkonrotta! siitä on itsekin joskus kärsitty mut nyt totuttu liian hyvään ja halutaan parempaan. Niinku elämässä aina? :)

Anonyymi, jes.kiitti!:)

Taija, aivan niin :D oon pahoillani että unohdin kaikki muovimattoiset! Itse asunut nyt muutamassa ei muovimatto kämpässä ja mitä voin sanoa...Nälkä kasvaa syödessä.

 
13/4/11 10:26 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Toi ulkoasu on tosi kiva, mut eikai jokaisen postauksen loppuun tuu tota banneria mikä täs on? :o

 
13/4/11 15:37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eilen ei tosiaan toiminut, nyt toimii :-) kiva ulkoasu! tosin se sun edellinen sivukuva (esittelykuva?) tai se oli paaljon kivempi kun toi, aivan täydellinen asu siinä ja kasvotkin näkyy toisin kuin tossa uudessa. joten se mieluummin takasin :-)
mutta muuten jees!

 
13/4/11 17:54 , Blogger Jossu kirjoitti...

Itellä kans kauhee sisustuskuume päällä! kun vaan lompakko ja aika antais vähän periksi :D nooo, itellä oli edellisessä kämpässä kirkkaanpunanen lattia mikä näytti siltä että siihen olis purkautunut tulivuori, että tykkää vaan siitä puunvärisestä ;D uus ulkoasu on tosi kiva ja simppeli!

http://sillysugarednuts.blogspot.com

 
13/4/11 18:33 , Blogger Casey kirjoitti...

Eveliina, ei tietenkään :) se oli vaan siinä tekstissä muistuttamassa mitä uutta on (ihankun sitä ei muuten ois tajunnu :D). Mutta kiitos!

Anonyymi, joo eilen laitoin katselu mahdollisuuden vain itselleni siksi aikaa kun muutoksia tein. Mäkään en ole ihan tyytyväinen uuteen esittelykuvaan (?:D) mutta haluan vaihtaa joka tapauksessa sen vanhan. Laitan sitten paremman tuohon kun tulee otettua...

Jossu, mullakin kyllä budjetti rajoittaa aiiika lailla, mutta pitää olla vaan innovatiivisempi. Kierrätyskeskuksista voi löytyä tosi hyviä juttuja tuunattavaksi ja esim. tyynynpäällinen on super helppo ommella itse :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu