Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kenkien luvattu maa

4/11/2011

Kenkien luvattu maa

Viime Espanjan reissulta kannoin kotiin 6 kengät ja ei mikään ihme, sillä siellä sitä tarjontaa riittää. Yleensä kengät tulee ostettua ulkomailta ja nimenomaan Etelä-Euroopasta, koska koot passaa mulle paremmin. Viime reissun kolmet kengät ostin Marypazilta ja toivon mukaan siellä olisi nytkin ostamisen arvoisia pareja. Kaupan nettisivut eivät ole olleet mitkään hääppöiset ja vain murto-osa kengistä (jostain syystä vielä ne rumimmat?) ovat olleet siellä esillä. Tällä kertaa löysin kuitenkin kollaasin verran värikkäitä kenkiä tähän. Hakusessa olisi ainakin yhden räikeän väriset kengät kevääksi/kesäksi. Lisäksi olisi tarvetta ihan perus vaaleille korkkareille, joita uskon, että ks. puljusta löytyy. Jotkut ihanat kevät kengät voisin myös haluta jos sattuu kohdalle :) Tietysti Barcelonan kokoisesta kaupungista löytyy muitakin kauppoja, joten tuskin tulen sieltä tyhjin käsin takaisin. Reissuun on enää reilu viikko ja meikäläinen on ihan fiiliksissä. Nyt kun vielä pysyisi ne mahtavat 25 asteen lukemat niin BUENO!

Onkos täällä muita Barcelonaan tai Espanjaan lähdössä olevia?

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

11/4/11 20:38 , Blogger Mariella kirjoitti...

Espanja todellakin on paratiisi kenkien suhteen. Itsekkin tulin Madridista juuri ja 6 kengät matkalaukussa mukanani. Ja mukavan lämpimät säätkin on, että nauti lomastasi oikein kunnolla!:)

 
11/4/11 21:06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, tääällä yksi lukijoistasi on menossa myös reilu viikon päästä Barcelonaan. Ihanat ilmat ollu nytte siellä, jospa ne pysys samana. : )

 
11/4/11 21:52 , Blogger Sivi kirjoitti...

minäkin ilmoittaudun barcelonaan! siis sun matkalaulussa :-) oon jo kauan halunnu lähteä nimenomaan sinne, mutta vielä en oo päässy :c

 
12/4/11 09:06 , Blogger Enni kirjoitti...

Marypazilta saa kyllä ihania kenkiä halvalla!

http://enninkengissa.blogspot.com/

 
12/4/11 20:56 , Blogger Krista kirjoitti...

Ollaan tyttöporukalla lähdössä kesällä Espanjaan ja aivan varmasti tarttuu tuolta muutama paria kenkiä mukaan ;) Hauskaa matkaa sinulle!

 
12/4/11 21:13 , Blogger ROSA kirjoitti...

hei kuule oltiin just mun kaverin kanssa espanjassa ja ensi kertaa tohon kyseiseen merkkiin siellä tutustuin! ja mukaan lähti oisin mc.bootsit (YHEKSÄLLÄ EUROLLA!!!!) ....siellä on siis mielettömät alet ja muutenkin noi kengäthän on älyttömän halpoja! ite kuolasin noita kollaasissa olevia sinisiä kenkiä, mutta ei ollut kokoa :( HYVÄÄ MATKAA!

 
12/4/11 23:41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olin juuri pari kuukautta etelä-espanjassa, ja ilmat kyllä suosivat varsinkin nyt kaksi viimeistä viikkoa. Lämpöä lähes +30astetta :) Espanjassa on ihania, halpoja, erikoisia kenkiä! kivaa matkaa!

 
13/4/11 20:00 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Minkä hintasia nuo epsanjan kengät on? :D

 
13/4/11 20:11 , Blogger Casey kirjoitti...

AnsQ, eiköhän tähän riitä yks sana: halpoja :D siellä on vissiin aina joku ale? ja muutenkaan hinnat ei päätä huimaa. Luulen että alle viiskymppiä makso mun kolmet kengät viimeks :) Laadussa ei kyllä oo valittamista, vaikka hinta edullinen onkin.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu