Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ZEBRA

4/08/2011

ZEBRA

JEEJEE, opinnäytetyön raakile on nyt esitetty (ja opettaja myhäili tyytyväisyyttään vaikka mun aihe oli aivan liian laaja vielä). Kesän aikana toivottavasti selviää opparin toimeksiantaja yritys, muutamia vaihtoehtoja on jo. Sitten pääsenkin kunnolla rajaamaan aiheen ja suunnittelemaan sitä. Opettaja oli hiukan pettynyt etten lähtenyt suunnittelemaan mitään mallistoa yritykselle, sillä kuulemma multa ois löytyny potentiaalia siihen. Itse haluan nyt tehdä jotain markkinointiin ja erityisesti yrittäjyyteen liittyvää, sillä se kiinnostaa minua suunnittelun ohella yhtä paljon. Mut nyt pääasiaan ELI MULLA ALKOI JUURI KESÄLOMA <3 (ja se siis päättyy huomenna työvuoroon).
Vika koulupäivä meni raitaisassa asussa, olin tyystin unohtanut raitamiksailun. Nyt vähän harmittaa, että eräs kiva värikäs raitapaita jäi aikoinaan ostamatta, mutta katsotaan jos reissusta löytyisi joku vastaava.
Innostuttiin teemun kanssa uudesta kuvauspaikasta (rappis jee) ja tuli muutamat action otoksetkin otettu...
Loppuun vielä päivän supernopea tuunaus. Viime kesän etnotoppi sai kyytiä ja hapsut itselleen.
Mitäs tykkäätte?
Mulla on muutamia muitakin tuunauksia tulossa ja mietin kiinnostaisiko teitä nähdä miten pienennetään shortsit? Löysin nimittäin Kotkasta äitin näytelmätavaralaatikosta (älä kysy) ikivanhat ruskeat mokkashortsit ja ne kaipaisivat pienennystä...
Nyt kuitenkin viikonlopun ja loman viettoon!

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

8/4/11 16:19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

shortsien pienennys kiinnostais todellakin! nätti toi toppi hapsuilla :)

 
8/4/11 16:38 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Hyvää lomaa! :) Tottakai kiinnostaa nähdä tuunauksia lisää. Ja kiitti kun muistutit, että mun kaapissa on tollanen raitajakku kanssa:D

 
8/4/11 16:40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei tuli tuosta tuunausideasta mieleen, että ootko koskaan tehnyt minihameesta shortseja? :D
Oon jo kauan haaveillu lappushortseista ja kaapissa majailis käyttämötön lappuhaalarifarkkuhame...

 
8/4/11 18:44 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, jeij katsotaan jos saisin videon vaikka aikaseks :)

AnsQ, mäki olin unohtanu koko jakun :D että ole hyvä vain :)

Anonyymi, en oo minihameesta tehny ja se on melko mahdotonta, jos hame on sopivan kokokoinen. Liian isosta pitemmästä oon tehny, mutta leikkasin shortsien kaavat ihan uusiksi. Ongelma lappuhaalarihameen muuttamiseksi shortseiksi on se, että siinä ei ole riittävästi tekemään haaraosaa. Eli periaatteessa, jollain lisäkappaleella se voisi onnistua, mut en sitten tiedä lopputuloksen hyvyydestä. Toisin päin tuo olisi lastenleikkiä, joten suosittelemään etsimään ne lappuhaalarit ihan kokonaisina vaikka kirpparilta tai kaupasta, jossain vasta näin niitä, GT tai hennesi tais olla:)

 
8/4/11 19:15 , Blogger Mischell double W kirjoitti...

really cool look! love your blazer <3

http://mischeldoublew.blogspot.com/

 
8/4/11 19:22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaa shortsien pienennys!!! :)

 
8/4/11 20:01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi ihana asu, varsinkin toi jakku <3
ja täällä olis myös yksi shortsipienennysvinkkejä kaipaava, sellainen postaus olis kyl mahtava! Itelläkin on nimittäin aina ongelmana vaatteiden ja kenkien liian iso koko... Mutta, kiitos ihanasta blogista se pelastaa aina tylsääkin tylsemmän päivän! <3 :)

 
8/4/11 20:16 , Blogger maaya kirjoitti...

Oon monesti miettiny, että kun oot tuollasen alan koulussa ja nykyään myös töissä samaisella alalla, niin onko sulla koskaan sellasia päiviä että ei tee mieli yhtää miettiä mitä pukee päälle vaan mennä vaan ihan rennoilla vaatteilla tms.`? :)
Onko teillä esim. koulussa kaikki pukeutunu aina viimesen päälle?

Sortsien pienennysjuttu olis kiva!

♥!marjut

 
8/4/11 21:04 , Blogger Casey kirjoitti...

Mischell double W, thank you dear <3

Minea, varmaankin huomenna sitä sitten luvassa :)

Anonyymi, voi kiitos:) mä pienentelen useastikin vaatteita niin ajattelin nyt tommoista yksinkertaista näyttää teillekin :)

maaya, no täytyy kyllä sanoa, että aika "hienosti" meillä pukeudutaan. Tai siis yksi tyttö mun lisäksi siellä ehkä esiintyy välillä rennoissa urheilukamoissa. Yleensä jos on itsenäistätyöskentelyä yms menen sinne juoksutrikoissa ja löllö hupparissa, muuten tulee kyllä laitettua suht siistiä päälle :D Aluksi oli vaikea tottua tuohon kun lukiossa tuli mentyä useasti urheilurönttökamoilla. Mutta mä oon aina tykänny pukeutua, joten harvoin tulee fiiliksiä etten jaksa pukea mitään ja jos tulee niin teemun iso neule ja tennarit pelastaa päivän:D

 
8/4/11 22:38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sortsien pienennyspostausta odotellessa! Paino on päässyt putoamaan talven aikana ja viime kesänä ostetut uudet sortsit eivät pysy enää päällä :/

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu