Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

INSPIRATION

5/09/2011

INSPIRATION

Olen koulussa aloittanut jokaisen malliston suunnittelun aina kollaasin tekemisellä ja niin tein nytkin. Se helpottaa ajatusten selvittämistä, kokoaa yhteen ne asiat mitä haluan tuoda esille ja tiivistää sanoman kuviin. Tällä kertaa muutamien päivien luonnostelu ja inspiroituminen toi mieleeni vanhan valkoisen puuveneen, jossa oli uudet kiiltävät tullisimet (vai millä nimellä niistä puhutaan, siis airon "pidikkeistä" puhun). Halusin, että mallistossa on jotain vanhaa, joka yhdistyy johonkin moderniin. Tämä vene-tullisin-pari kuvastaa sitä. Haluan myös osan materiaaleista olevan kierrätettyjä, sillä harrastan itse niin paljon tuunaamista ja näen kirppareilla paljon potentiaalisia materiaaleja, joten olisi sääli heittää ne hukkaan. Ja jos olen oikein ymmärtänyt niin ainakin te olette tykänneet pöytäliinojen/verhojen uusista muodoista. Mallistossa nämä tulevat kohtaamaan moderneja lisämateriaaleja muovin ja metallin muodossa. Muita mallistossa esillä olevia asioita ovat; läpikuultavuus, nyöritys, cut-outit yms. Tärkein päätös malliston kannalta oli väritys. Se tulee nimittäin olemaan kokonaan valkoinen. Vaihtoehtona oli tosi värikäs mallisto, mutta päädyin puhtaan valkoiseen, sillä koen sen olevan enemmän minun tyyliäni. Olen nyt luonnostelut melko valmiiksi 10 tuotteen malliston, joista osasta valmistan uniikin onesize kappaleen ja osasta XS-S ja M-L koot. Tuohon kymmeneen tuotteeseen kuuluu tällä hetkellä myös kaksi asustetta. Yritän pitää malliston valmistumis deadlinena juhannusta, mutta en lupaa mitään varmasti.

Miltäs kuulostaa? Teema, värivalinta, koot?
Mielipiteitä saa antaa nyt ihan vapaasti, sillä vielä voitte vaikuttaa syntyvään mallistoon :)

p.s. alla päivällä tehty äitienpäivä-postaus
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

11 kommenttia:

9/5/11 20:53 , Blogger Sivi kirjoitti...

kuulostaa hyvältä!! :-)

 
9/5/11 21:18 , Blogger mary kirjoitti...

oi ihana et päädyit just tohon valkoiseen! maltan tuskin odottaa miltä mallisto sitten näyttää :)

 
9/5/11 21:33 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Yhdyn ylläolevaan :) Läpinäkyvä laukku! Niin makee, kunhan omistaa hienoja tavaroita sinne laitettavaksi.Haha. Mun Homer-simpson kalenteri ja varmaan ymmenen vuotta vanha puhelin ei ehkä sovi sinne..:D

 
9/5/11 22:10 , Blogger Ira kirjoitti...

Oikein hyvältä kuulostaa, innolla odotan mitä saat aikaan :)

 
9/5/11 22:14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa ihan älyttömän hyvältä : ) Can't wait !

 
9/5/11 22:36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

musta ainakin kuulostaa hyvältä ja kiinnostaa kyllä kovasti tuo mallistosi! :) onko sulla tarkoituksena myydä vaatteet sitten vai jääkö ne ihan itselle..? :)

 
9/5/11 23:01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hankaimet

 
10/5/11 10:28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa todella lupaavalta, ja ihanaa, kun päädyit valkoiseen väriin:-)

En malta odottaa!!

 
10/5/11 10:45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa ihan mahtavalta ! Jos myyt tuon, niin paljon luulet että pyydät siitä? (: vai meinaatko huutokauppa meiningillä vedellä?

 
10/5/11 20:07 , Blogger Lau kirjoitti...

Kuulostaa loistavalta. :)

 
10/5/11 20:50 , Blogger Juliet kirjoitti...

Kuulostaa hienolta!

Juliet xxx

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu