Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ONCE AGAIN

5/01/2011

ONCE AGAIN

Oon ilmeisesti kehittänyt uuden vappu perinteen tästä sairastelusta. Eilen aamulla olo oli taas ihanan tukkoinen ja työpäivän jälkeen vielä tukkoisempi. Yritin piristyä, mutta munkkien paistamisen ja grillauksen jälkeen olo oli niin järkyttävä, että heitin pyyhkeen kehään. Suunnitellun vappu-asun sijaan puin yöpuvun päälle ja aloitin finrexin kittaamisen. Tässä muutamat kuvat heti töiden jälkeen, jolloin olin vielä hyvillä vappufiiliksillä.
Munkin paistamisen ensikertalaiset
Ilta olisi ollut kaikin puolin tosi onnistunut, jos voimat olisivat riittäneet laittautumiseen ja ulos lähtöön. Ei se kuitenkaan ihan pilalle mennyt, vaan ihan mukava vappu oli. Opin paistamaan munkkeja ja syötiin hyvää ruokaa hyvällä porukalla :) Nyt jatkan sairastelua sängyn pohjalla, palataan myöhemmin!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

1/5/11 20:42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haluutko laittaa reseptikirjotusta noista ruuista, ei tarvii tosi tarkkaan mut vähän suuntaan antavasti, näin ulkosuomalaisena odottaa kovasti suomen kesäruokia ja reseptit hakusessa. koita parannella + i love your style:)

 
1/5/11 21:50 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Erikoinen kysymys, mut tiedätkö saako liesituulentinta pitää päällä kun paistaa munkkeja tai mitä tahansa rasvassa? :D

 
2/5/11 16:48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oliko tuo pitsimekko minkä hintanen? :)

 
2/5/11 16:49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis näytän ihan älyttömän pulleelt vaik kuvat on ennen munkkeja otettu. voivoi. -king-

 
2/5/11 21:33 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, no eipä tuossa mitään reseptejä ole, ainoastaan munkit on tehty perus munkkiohjeella. Kaikki muut on oikeastaan vain grillattu ja liha maustettu suolalla ja pippurilla. Parsoihin maisseihin on laitettu nokare voita ja ripaus suolaa :)

AnsQ, liesituulettimesta en oo varma :D mut mulla oli? ja luulen et vaan liekityksessä se on haitaksi. Paras voi paistoon on kookosrasva!

Anonyymi, jotain parikymppiä, eli ei paha :) aikuistenosastolla varmaan olisi paljon kalliimpi...

King, mä luin et näytän :D haha. mut et sä näytä, satut vaa seisoo tos ekassaki ihan kameran edessä. ps.Hyvä et söit ne puputki viel päälle! mä vedin suklaamansikat vielä loppusilaukseks...

 
11/5/11 20:52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinasin ite ostaa saman lastenmekon vapuksi, mutten sit ostanutkaan! :I olis ehkä pitäny..

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu