Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MIDI

5/11/2011

MIDI

Testasin tänään midi-pituista hametta, jonka löysin mun vanhasta vaatekaapista Kotkasta. Oli pakko laittaa jotain ilmavaa päälle, kun oli niin hiostava olo aamulla. Muutenkin mulla on erittäin ihastuttavat turmelujäljet pohjeessa, kun talutin oman pyöräni sitä päin (mahdollista?kyllä).  Kuvat on ihan mössöä, mutta laitan silti ne tänne. Mua se ei oikeastaan näissä edes paljoa haittaa, sopii jotenkin fiilikseen :D tai sitten ei...
Yhdistin hameen tuohon uuteen pitsitoppiin vähän DG-henkisesti ja kieputtelin hiukset lettikampaukselle. Mitäs tuumitte yhdistelmästä? Meneekö meikäläiselle midi-mitta muutenkin, kuin arpia peittämään?

xoxo
Casey

Tunnisteet:

3 kommenttia:

12/5/11 10:13 , Anonymous mariiy kirjoitti...

tosi hyvä asukokonaisuus ! Tykkään kyllä kovasti:) Ja tsemppiä oman malliston tekemiseen ! Ei noin hyvällä silmällä voi mennä vikaan se mallistokaan:) Odotan innolla!!

 
12/5/11 16:51 , Anonymous Phoola kirjoitti...

Aivan ihana kokonaisuus! En muuttaisi siinä mitään. Valkoinen on myös minun ehdoton suosikki, erityisesti kokonaisvaltaisena värinä. Asukokonaisuudessasi kuitenkin rakastan sitäkin enemmän särmää, jota olet tuonut tähän maalaisromanttisen tyyliin mm. farkkutakilla ja niittisellä kenkävalinnalla! GREAT JOB CASEY!

Onnea myös mallistoon, jota lähdet työstämään! Ilo lukea sun blogia!

 
12/5/11 18:15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä noi kengät on? =)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu