Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

BLOGIKIRPPIS !

8/30/2010

BLOGIKIRPPIS !

Tässä tulee 9 huudettavaa kohdetta. Tuotetta voi huutaa lähettämällä kohteen numeron ja tarjouksen sähköpostiin (caseymoda@gmail.com) omalla nimellä varustettuna. Lähtöhinnat on merkitty kuviin. Ilmoitan joka päivän päätteeksi korkeimmat tarjoukset, joten näin pysytte mukana. Näin aluksi kohteet on auki viikon verran, eli aikaa on ensi sunnuntaihin. Tämän jälkeen suljen kohteet tai jatkan tarvittaessa. Tuotteet on mahdollista saada käteen Helsingin tai Kotkan suunnalla, muulloin postitan ne. Ostaja maksaa postimaksun. Mikäli tuote toimitetaan käteen voi maksun suorittaa käteisellä, muuten tilisiirrolla. Jos on kysyttävää yleisistä asioista tai kohteista niin kommenttiboksiin tai sähköpostiin vain viestiä :) Tässä tulee tuotteet:

KOHDE 1. Wedge nilkkurit, väri Sand, koko uk 3=36 MUTTA vastaa 37 kokoa, uudet ja täysin käyttämättömät, korko n. 12 cm, + plato 2,5 cm, tukevat jalassa ja vuori paksuhko (sopii hyvin syksyyn)
KORKEIN TARJOUS: 55 e

KOHDE 2. Kiilto(teko)nahka korkkarit, väri Musta, koko 36 (vastaa normaalia 36:sta), kerran käytetyt (hyvin pieniä käytön jälkiä korkopohjassa), korko 10,5 cm + plato 1,5 cm, ostettu Ruotsista
KORKEIN TARJOUS: 10 e

KOHDE 3.  Vetoketjusomisteiset korkkarit, väri Musta, koko 36 (vastaa sitä), 1-2 kertaa käytetyt (hyvin pieniä kulumia korossa ja pohjassa), korko 8,5 cm + plato 1cm, ostettu Norjasta

KOHDE 4. Military takki, väri Armyvihreä, koko S (sopii 32-34 ja pienelle 36 kokoiselle), pituus n. lantioon, vuoriton, yhden syksyn käytetty, nappikiinnitys (napeista 1 vaihdettu ja 1 puuttuu mutta vara-nappi mukana), alkuperä Zara, yksityiskohtina 4 taskua, hihoissa vetoketjut, kauluksessa nyöritys.
KORKEIN TARJOUS: 8 e

KOHDE 5. Military jakku, väri ruskea, koko 34, pituus n. vyötäröön/ hiukan alapuolelle, vuoriton, 1-2 kertaa käytetty (kuin uusi), nappikiinnitys, alkuperä H&M,  yksityiskohtina 2 taskua, hihansuissa napit, pystykaulus.

KOHDE 6. Talvitakki, väri vihreä/harmaa (vihreämpi kuin kuvassa), koko 36 (vastaa sitä), pituus n. pepun päälle/yli, tikkivuori, kevyesti topattu, n.5 x käytetty (ei juurikaan käytön jälkiä), vetoketju ja nappikiinnitys, hupussa tekoturkisvuori, alareunaan mahdollisuus pujottaa kiristysnyöri, alkuperä H&M, yksityiskohtina 2 isoa taskua + povitasku, hihan suissa vetoketjut.
KORKEIN TARJOUS: 11 e

KOHDE 7. Talvitakki, väri musta/ huppu ruskea, koko 38 (vastaa sitä), pituus pepun yli, vuoritettu ja topattu, tekoturkis vuori muhkeassa hupussa ja etulistassa, kiristysnyöri vyötäröllä, käytetty itse 1-2 kertaa (ostettu 2hand liikkeestä Ruotsista, mutta käytön jälkiä ei juurikaan ole), vetoketjukiinnitys, alkuperä Mango, yksityiskohtana tilavat etutaskut ja hihan suissa resorit.
KORKEIN TARJOUS: 30 e

KOHDE 8. Tekoturkisliivi (toinen puoli tekomokkaa), väri musta, koko n.32-34, pituus vyötäröön / yli, yksityiskohtana niitit (irroitettavissa), alkuperä DIY

KOHDE 9. Röyhelötoppi, väri musta, koko XS, UUSI, edessä vetoketju, alkuperä Cubus (Norja)
KORKEIN TARJOUS: 6 e

EDIT: tarjouspyynnöt päivitetty Perjantai

Tunnisteet: , ,

10 kommenttia:

30/8/10 19:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kui näitä sit ostetaan??

 
30/8/10 21:30 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, luulin laittaneeni selkeät ohjeet alkuun:D Mutta niin lähetät sähköpostiini kohteen numeron ja hinnan jonka haluat tarjota siitä (voi olla sama kuin lähtöhinta). Viikonkuluttua suljen huutokaupan ja myyn tavarat korkeimmat tarjoukset tehneille:)

 
30/8/10 21:42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä oli noiden wedgejen alkuperäinen hinta millä itse ostit ne?

 
30/8/10 21:46 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi,Toi 55e on se mitä niistä maksoin sen hetkisen kurssin mukaan! Kuten ylempänä sanoin saa tarjota myös lähtöhinnan,jollei korotusta tule niin sillä hinnalla lähtee.

 
31/8/10 20:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

meinaatko ilmoittaa väliaikainfoa mitä hinnat mahtaa olla? tekis mieli huutaa tota erästä takkia mutta mielestäni tämä systeemi on vähän epis kun ei tiedä missä hinnassa mennän.

 
31/8/10 20:51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

öh joo unohda mun edellinen kommentti, kannattais opetella lukemaan :D

 
31/8/10 21:24 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, :) juuri sain selkeytettyä noi! Eikä mitään, munki mielestä on kivempi että näkee missä mennään.Yleensä laitan ne näin iltaisin!

 
26/9/10 23:36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noi ekat onko jo myyty?

 
2/6/11 17:55 , Blogger jensku100 kirjoitti...

Siis onko nää vaatteet vielä myynnissä? Ajattelin varmistaa, koska on aika vanhoja postauksia :o

 
2/6/11 17:56 , Blogger jensku100 kirjoitti...

Siis onko nämä vaatteet vielä myynnissä? :) Ajattelin varmistaa koska postaukset on aika vanhoja vissiinkin :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu