Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viis nakkia 01.30 ja juuri oikeanlaista kemiaa!

9/26/2010

Viis nakkia 01.30 ja juuri oikeanlaista kemiaa!

Otsikossa mun eilinen ilta tiivistettynä. Mähän en syö nakkia öö ikinä, joten se ehkä selittää jotain. Esim sen että järkeviä kuvia ehkä juuri nämä kaksi, nekin mahtavilla taustoilla ja väreillä. Oli kyllä kaikkea muuta kuin perjantain kaltaiset kuoleman tylsät juhlat. Mä selaan 448 kuvaa läpi ehkä huomenissa ja laitan sitten isompaa postausta. Koittakaa nyt saada joku selko tosta mekosta näiden kahden otoksen perusteella. Jälkeenpäin olisin ehkä halunut kapean mustan vyön tuohon, näyttää jotenkin möykyltä. Tukka lässähti, puna ei pysynyt kun nuolaisin sen aina pois:D ja mun luottosukkahousujen väri oli yhtä harmaa kuin 2 päivää ruumiishuoneella maanneen iho. Mut valitukset pois, oli super hauskaa <3!

Nyt alan väsäämään hirvikäristyswokin voimilla huomiseksi kouluhommia. Palataan myöhemmin!

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

26/9/10 18:33 , Blogger Riikka kirjoitti...

Tosi upelta näyttää toi mekko :)

 
26/9/10 22:17 , Blogger Ansku kirjoitti...

Oivoi mikä mekko:> Sun pitää käyttää useemmin huulipunaa!

 
27/9/10 18:55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei! täällä yks vestonomin opinnoista innostunut pyytää apua! Bongasin tän sun blogin ja huomasin että kerroit profiilissas et opiskelet vestonomiksi. Aattelin hakea ens vuonna mutta en tiedä oikeen mtn pääsykokeista,alan opiskelusta tai työllistymistilanteesta enkä löydä mistään tietoa :(.Voisitko tehdä vaikka jonkun minipostauksen sun opiskeluista ja missä koulussa opiskelet,millasta opiskelu on? =) siitä olis tosi iso apu mulle ja muille kiinnostuneille ! =)

 
27/9/10 19:19 , Blogger Casey kirjoitti...

Riikka, kiitti:)

AnsQ, kiitos:) pitää ehkä alkaa käyttää, kunhan opin olla lipomatta sitä pois:D

Anonyymi, tsekkaappa tämä keväällä tehty postaus mun koulusta:) http://simodanovictima.blogspot.com/2010/04/v-niinku-vestonomi.html jos jää vielä jotain epäselvää niin kysele lisää ihmeessä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu