Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

TWO OF THREE

9/22/2010

TWO OF THREE

Tervehdys, tänään on vietelty rentoulupäivää. Nukuttu vähän pidempään, syöty ihana hedelmäaamiainen, käyty lounaalla ja hengailtu kaupungilla hetki. Nyt aion viimeistellä punaisen mekkoni ja tehdä vähän kouluhommia. Sitä ennen kumminkin muutama kuva päivältä. Aamupäivän sadekuurojen takia varauduin siihen että kastun ja vedin niskaan vettäpitävän parkan. Aurinko kuitenkin jaksoi paistaa aika ihanasti koko ajan :)
Autoton päivä, joten liikuttiin ratikalla!
Kaupungilta ei mukaan tarttunut mitään, vaikka ihan kivoja juttuja siellä näkyikin. Mä sen sijaan tein päätökseni viikonloppuna haettujen postipakettien suhteen.
Hennesin karvakauluksen pidin, niinkuin oli tarkoituskin. Tilasin sen lähinnä siksi että sain ostokset yli 20 euron. Vanha karvakaulus vetelee niin viimeisiään että tämä tuli tarpeeseen (jo tänään).
Hennesin tekoturkis oli vielä paremman värinen kuin kuvassa. Juuri ihana kamelibeige ja 7,90 hinnalla ostaisin vaikka vähän ei täydellisemmänkin :D Väri vastaa täydellisesti tänäänkin jalassa olleita Zaran nilkkureita.
Elloksen takki sentään sai lähteä takaisin. Koko on ehkä hiukan reilu ja materiaalit vähän halvannäköiset. Mutta takin paksuus oli se pääsyy miksi se takaisin lähti. Tarvitsen kunnon paksun karvahupullisen takin talveksi, joten tämä ei kelpaa. Löysin jo muutamat kivat vaihtoehdot, mutta odottelen vielä, sillä eihän tuo ihan ajankohtainen toivottavasti ole vielä ensi viikolla!
Mun takki ongelmat ei siis ole vielä ratkaistu, mutta toivottavasti saan syyslomalla äitiltä kutsun mukaan Tukholman reissulle niin siellä voisi onnistaa. Ainoa mistä olen tällä hetkellä varma niin minun kaappiin tarvitaan lämmin musta hupullinen takki ja minun kaappiini ei tule tänä syksynä aviatoria. Olen kokeillut noin 10 eri vaihtoehtoa ja nähnyt tsiljoona netissä ja mikään niistä ei ole näyttänyt hyvältä. Mutta lampaankarvasta innostuneena keksin jotain mikä minulle sopii ja mistä tulen varmasti tykkäämään, palataan siihen myöhemmin :)!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

23/9/10 12:00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

herrajumala kaisa, oot ihan uskomattoman kaunis! sulle sopii tukka tosi hyvin tollain <: kadehdiiiiin!

 
23/9/10 15:02 , Anonymous eveliina kirjoitti...

siis kuljetteko sitte normaalisti helsingissä autolla? oletko nyt pysyvästi helsingissä asumassa/opiskelemassa? :)

 
23/9/10 15:52 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi,:)kiitos!

eveliina, mä kuljen harvoin hki:ssa autolla, mut teemulla ei ole julkisiin korttia ja se harvemmin on täällä mutta silloin kun on niin mennään autolla.tulee halvemmaksi:)asun ihan pysyvästi helsingissä ja opiskelen myös, mutta tulee käytyä viikottain kotkassa, jossa teemu majailee enimmäkseen:)

 
23/9/10 20:08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Missä ne sun takkiehdokkaat on? Tarviin myöskin talveksi mustan, lämpimän parkan/maiharin jossa huppu ja mielellään vielä karvareunus hupussa. Jotenkin tosi vaikea löytää kuitenkin.. Kaikissa jotain vikaa, suurimmassa osassa se hankalin vika että pienin koko on liian suuri. Sitä kun on vaikea (ainakin tällaisen käsitaidottoman) korjailla sopivaksi. :/

-Taija

 
23/9/10 20:33 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Kiva, kun joku oikeesti on ollut ilman autoa tänään!:> Musta tuntuu, että koin moni ei "toteuttanut" autotonta päivää.

Ihana asu sulla ja Teemullasikin. Miks Mun Teemu ei pukeudu noin?!?! Kysynpähän vaan :D

 
23/9/10 22:11 , Blogger Casey kirjoitti...

Taija, keskustassa oli muutamia takkeja, ei mitään konkreettista. Mut lähinnä netistä oon katsellu ja sit ruotsin putiikeista. Topshopilla näyttäis olevan aika huippu mut hintaakin on lähemmäs 100euroa...

AnsQ, :D me toteutettiin. Tänäänkin pukeuduin johonkin punaiseen (kaulaliinaan), kun oli joku sydänverisuonitautien päivä? en tiiä mikä mut piti pukeutua punaisiin:) Ja kiitos, kyllä se mun teemu pukee myös joskus rönttövaatteisiin eli ei hätää:D

 
24/9/10 23:30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana takki sulla! Mistä se on jos saan kysyä? :)

 
25/9/10 08:06 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, Topshopista viime vuonna:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu