Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Be my dress part 5

1/27/2010

Be my dress part 5

Taas näitä, koska ei ole juuri muutakaan, ei asukuvia jne koska kiroan tota pakkasta niin paljon ettei huvita ottaa edes kameraa käteen:Denkä edes ehtisi, koulu syö minut nimittäin.mut niin.koittakaa kestää :)

Tää kaveri on lähes tulkoon vuoden vanha. Tää nähtiin mun yllä sen ainoan kerran kun täytin 21vuotta ja siskolla oli samana päivänä penkkarit! Löysin matskun jostain mummon varastoista ja se on todennäkösesti jopa mua vanhempi ellei sitten tuplasti vanhempi. Isot kukka kuosit kolahtaa ainakin minuun, mitens teillä?Mähän en yleensä pue mitään väriä mun päälle,mut tää on vaan suuri rakkaus <3 en tajuu miks:D Malli lähti jostain vähä futuristisista mekoista ja päädyin tekemään tommoset jättitaskut! (joihin illan mittaan kerääntyi jos jotakin:D). Mutta niin yksi olkaimiset mekot tais olla just se kuumin juttu niin semmoista oli sitten pakko iskeä tähän. Tää on myös kaavoitettu peruskaavasta, taskut vedetty ihan hihasta sovittelemalla vaan tohon päälle.

Käytössä ei ole montaa kuvaa, ainakaan julkaisukelpoista mut eiköhän se tosta ekasta tuu selkeesti esille:) Kuvassa myös sisko ja sen kaverit ja myös niillä päällä mun vääntämät Power Rangers asut!Vielä penkkari aamuna otettu kuva, jossa noi asut näkyy paremmin:


 Noi puvut on ehkä hauskin työ mitä oon tehny ja tytötkin tais olla ihan tyytyväisiä niihin:) Oon muutenkin innostunu tekemään monen vaatteen projekteja ja tänään sainkin sovittua koulussa eräästä projektityöstä, jossa valmistan serkulle ja sen kahdelle kaverille juhlavaatteet niiden 30-vuotisjuhliin. Ajattelin, että voisin pistää myös projektin vaiheita täällä esille, jos teitä kiinnostaa? Joku ainakin kyseli vaihevaiheelta etenevää tuotteen valmistusta niin tässä ois aika kiva mahdollisuus:) H-hetki on toukokuussa, mut nyt jo katsellaan malleja...

Mutta mutta mitens tämä mekko, kolahtaako?! pitäiskö harkita replaytä...

Casey

Tunnisteet: , , ,

7 kommenttia:

28/1/10 00:21 , Anonymous arla-maria :D kirjoitti...

kyllä tämä mekko kolahtaa kaisa! :) tykkään tost!

 
28/1/10 10:55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä oli sun eka työs, jonka teit kotona ihan itse? ja minkä ikäinen olit silloin? :) Ootko aloittanu ompelemisen valmiskaavoista vai kuinka? <:

 
28/1/10 12:15 , Blogger Casey kirjoitti...

arla-maria, ihanaa kiitos<3 tilausta vaan pyötään eiks nii?!

Anonyymi, hmm. mitäköhän mä olisin tehnyt.varmaan jotain epämääräisiä kokeiluja,mut käyttövaatteista joku tunika/mekko. Silloin tosiaan käytin valmiskaavoja, joita kyllä muuttelin sekä hyvin että tosi huonoin tuloksin:D sit käytin myös osia jostain valmis vaatteesta, esim. kaulusta ja ompelin sen pohjalta uuden vaatteen yms.:)

 
28/1/10 22:34 , Anonymous arla-maria kirjoitti...

´joo oikeesti mun olis tarkotuski laittaa sulle tilaus kunhan keksin/ löydän jonkun kivan mallin jostakin! ellei sulla ole ideoit mihinkää mekkoo? :)

 
29/1/10 13:00 , Blogger Casey kirjoitti...

no nyt on ideat vähä noitten metsästysasujen puolel mut katellaa ku palautan ton reilun viikon pääst et jos lähtis ideoit tulee:D pitäs itelleniki väsätä jotain mukavaa:)

 
29/1/10 22:10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllä kolahtaa,aivan ihana!

 
29/1/10 23:47 , Blogger Casey kirjoitti...

:)kiitoskiitos

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu