Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Como mí bandera!

6/27/2010

Como mí bandera!

Pihviä oli, maissia oli, haloumia oli, salaattia oli, herkkusieniä oli, patonkia oli, karkkia oli, sipsiä oli, jätskiä oli, kakkua oli... Mitäs jäi? Nooo sipsiä ja pari porsasfilettä joista en kummastakaan tykkää, eli kaikki muu meni ales:D Olohan oli tänään lenkillä sen mukainen, varsinainen lylleryslenkki oli se! No kuten kaikki muutkin minä tunnen juhannusähkyä ja järkyttävää kutinaa miljoonan itikanpureman takia. Joten ei niistä sen enempää, mulla oli hauska juhannus! Tässä tulee liuta epämääräisiä ei missään järjestyksessä olevia kuvia koko viikonlopulta :)
Ainoat kuvat minusta löytyy tässä, hääräilin nimittäin kameran takana:) Juhannusletit näkyy tässä kuitenkin!
Rehellisesti sanottuna yli puolet mun kuvista on meidän pikku Duosta/Dudosta, pitäähän lapsen ensimmäinen juhannus kuvata erityisen huolella...
ja öhöm näitä pullistelu kuvia löytyy myös muutama kappale
Ylensyönnin ja saunomisen lisäksi perinteiseen juhannukseen kuului skootterilla ajoa ja kalastuskilpailua :)
Luultiin että tämä oli se voittokala...
mutta sitten tuli tämä!
KIILTOMATOJA!!
Ja mun lempparikuva
Loppuun biisi joka soi meillä koko juhannuksen, spanish versio mm-futis biisistä!Huomenna alkaa viimeinen viikko harjoittelussa! Harmi etten pääse nauttimaan upeista keleistä,toivottavasti ne jatkuu sillä tiedossa on ainakin vielä pikkuinen loma. Loppukesän työsuunnitelmat ratkeat varmaan ensi viikolla:) Nyt unille!

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu