Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Longer version!

6/18/2010

Longer version!

Ajattelin vilauttaa teille vielä tämän kuvan niistä eilisistä leikatuista housuista näin alkuperäisessä pitkässä muodossa...
Tosiaan otin tarkoituksella kokoa liian isot jotta boyfriend ilmiö tulisi selkeästi esiin ja lahkeetkin jäisi pätkästynä ja käärästynä löysäksi. Nyt mietityttää pitäisikö hakea "oikeassa" koossa olevat housut ja pitää pitkänä. Mä ainakin tykkäilen noista, eikä se 10e hintakaa ole kovin suolainen:)

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

18/6/10 23:39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tarvisin apua sulta, kun sulla on tää ompelu hallussa. Eli kyselisin, kun ostin tuubimallisen, ihonmyötäisen tunikan, mutta niitä ei tietenkään ollut enää koossani, joten otin L-koon, koska ajattelin että se on helppo kaventaa. Mutta en ole vielä uskaltanut kaventaa sitä, koska en ole aivan varma. Eli voiko sen vain purkaa (siis ne saumat) ja vetää ompelukoneella päälle? (HUOM. kangas on trikoota!) Kun saumuria en omista.:/ Kiitos jos viitsit auttaa, haluaisin todellakin onnistua, ja pelkään että paita menee aivan piloille!

 
19/6/10 00:16 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, hmm mä sanoisin että en usko mitää hyvää seuraavan jos ommellaan trikoota muulla kuin saumurilla. Käy ompelijalla kavennuttamassa jos et mistään saumuria saa. Lukkotikki (normaali suora ommel) tekee matskusta jäykän ja saumat menettävät ne joustavat ominaisuudet jotka trikoo tuotteessa on aika olennaisia!:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu