Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ulko-ompelimo

7/04/2010

Ulko-ompelimo

Kuinka puuduttavaa onkaan makaa yksin auringossa monta tuntia,ehei ei sovi mulle vaan pitää kehitellä virikkeitä. Eka lomapäivä alkoi ihanasti kun raahasin mun ompelukamat ulos ja tein eilisiin kesäjuhliin mekon:)

Mekko surautettiin kasaan 4-5tunnissa ja tällä kertaa lopputuloksena rento batiikkikuvioinen kesämekko!
Mulla on illalta 250 kuvaa:D mun kamera on ollut taas yleisessä käytössä, joten yritän illaksi selvitellä jonkun kivan kokonaisuuden tänne:)! Oli ihan mahtava ilta/yö pitkästä aikaa!

Nyt nauttimaan auringosta,viimeinkin<3!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

7 kommenttia:

4/7/10 18:33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ääää, siitä suoristusraudasta postausta! Haha, en oo yhtään kärsivällinen :D Mutta hei oks tietoa myydäänkö näitä ghd suoristimia ihan englannissa jossai kampaamoilla halvemmalla, ku netissä tilattaessa?

 
4/7/10 18:38 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, laitan kun ehdin:) nautin viimein mun lomasta ja huikeista keleistä!Ei oikein raaski koneella olla:) Enkä kyllä valitettavasti tiedä kampaamoista, ainakin jenkeistä noita sai halvalla kaupoista/kampaamoista...

 
4/7/10 20:19 , Blogger Krista kirjoitti...

Ois kiva nähdä toi mekko sun päällä! Laita kuvia siitä :)

 
4/7/10 22:10 , Blogger ulriikka kirjoitti...

Joka kerta kun kirjoitat ommelleesi mekon, odotan innolla millainen sieltä taas on syntynyt. Ja joka kerta ne ovat aivan upeita! En voi muuta kuin kehua :)

 
4/7/10 23:59 , Anonymous emma kirjoitti...

Vähän oot taitava kun väännät ite kaikkee mekkoja ja muuta! ihania juttuja ja tää sun blogisi tuntuu kannustavalta kun muakin kiinnostaisi väsäillä jotain mekkoja sortseja yms. nyt kesäksi ja muutenkin. aattelen vaan etten kuitenkaan osaa, mut netistäki esim löytyy kaavoja, vinkkejä (tän blogin ohella) et ei kai se nyt niin vaikeeta luulisi olevan :D muut kun perusjutut on sit eri asia..
mua itseäni kiinnostaa kanssa joku työ muodin parissa, nyt näyttää uhakaavasti siltä että musta tulee toimittaja, no haha, kuvaaminenkin kiinnostaa.. mut ois kyllä ihanaaa osata tehä ite vaatteita. eikun kankaat vaa ja koneet surisee, ah ois siistiä:)
niin ja olet tietty vestonomiopiskelija, et tietty sä osaat, mut mäkin haluuuun!!<3<3

 
5/7/10 09:06 , Blogger Casey kirjoitti...

Krista, laitan varmasti tänään:)


ulriikka, voi kiitos:) tänään tulee niitä lauantaisi kuvia sitten urakalla!

emma, ihana kommentti,kiitos:)! mua taas puolestaan kiinnostais vähän opetella toimittajan/muotikuvaajan hommia tähän lisäksi! Ompelun voi kyllä melkein jokainen opetella jos vain haluaa ja jaksaa.Kyllä oon koulussakin oppinu aika paljon,mutta eniten sitä oppii tekemällä itse ja kokeilemalla:)! Eli kokeile ihmeessä, jos siltä tuntuu,ei se vaikeaa ole:)

 
8/7/10 21:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muakin innostaa nämä sun itse ompelemat tosi paljon. Koulussa aletaan tekemään mekkoa nyt syksyllä ja haluaisin tehdä yhden harjoitusversion vielä kesällä ennen varsinaista työtä. En vain löydä mitään kivoja kaavoja! Olisko sulla vinkkiä mistä sellaisia saisi? Tarkoitan että jotain oikeesti muodikkaita ja hyvin istuvia, samantyyppisiä kun sä sunnittelet itselles. Monet tarjolla olevat on mummu tyylisiä. Olisi muuten kiva joku sellanen "näitä tarvitset ompeluharrastukseen"-postaus :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu