Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Palkkapäivä

6/30/2010

Palkkapäivä

Heissan, nyt ei ole bloggailuun ollut aikaa ja tämäkin juttu vain pikaisesti! Viimeiset työpäivät tuottaa mulla kiirettä:)! Aion nimittäin suunnistaa Kotkaan pidemmäksi aikaa ja on asioita hoidettavana. Tänään sain hauskan tehtävän töissä, kun sain valita itselleni sovituspalkkion lukuisista sovitteluista yms. Vaatteet olivat lastenosastolta, joten aika vähän sain itselleni haalittua mieluisia. Lasten vaatteet tuppaa olemaan erittäin värikkäitä ja niissä on lähes poikkeuksetta joku printti! Tämmöiset kuitenkin kotiin toin:

1. Söpö pinkkiraidallinen toppi, kyllä tää kesällä menee vaikka värejä välttelenkin:D!
2. Batiikkileggarit, kaikki muu täsmää mutta väri on vähän hmm.talvinen ja ankea...
3. Fotoprintillä varustettu läpikuultava paita, tämäkin suht talvinen.
4. Ja sitten mun lemppari! Raidallinen pitkä huppari:) Oon niin huono ostamaan rentoilukamoja itse että on ihanaa saada tämmöinen lahjaksi vaatekaappiin!
Mulle on vielä postissa matkalla yhdet kivat farkut:) Pistän kuvaa kun ne saapuvat! Mitäs tykkäsitte näistä? Huominen päivä menee töiden jälkeen leipoessa läksiäisherkkuja, joten palaan varmaan vasta viimeisen päivän jälkeen! Siitä alkaa kauan odotettu loma ja säätkin näyttää aika lupaavilta <3!

xoxo
Casey

Tunnisteet:

7 kommenttia:

1/7/10 08:54 , Anonymous Sara/ Tickle Your Fancy kirjoitti...

Heeeei mulle kanssa tollasia tehtäviä :D Omien henkarien täyttäminen ilmasiks kuulostaa ehkä 80x paremmalta ku nää alvijutut. Ei mut sopii tosi hyvin sulle toi huppari, ihana!

 
1/7/10 09:59 , Blogger Hanna kirjoitti...

Huppari näyttää aivan täydelliseltä :) Mistä noita saisi ostettua?

 
1/7/10 16:20 , Blogger Casey kirjoitti...

Sara, no aijjaa! Multa kysyttiin vielä kun lähdin ettenkö halua ottaa enempää:DD ihan hyvä palkka sovittelusta, joka sekin on niin "rankkaa ja vastenmielistä" puuhaa:D mut niin kiitos:)!

Hanna, Seppälästä pitäisi lastenosastolta löytyä:)! En nyt ulkoa muista mihin jakoon tämä kuuluu eli missä myymälöissä,mutta ainakin Helsingin isoimmissa pitäisi olla!

 
1/7/10 21:26 , Anonymous eMi kirjoitti...

ihana tuo huppari :)pakko käydä kokeileen meniskö itelle!

 
1/7/10 22:09 , Blogger Riikka kirjoitti...

Toi huppari on kiva! Mäkin oon tosi huono ostamaan tollasia rentoiluvaatteita! Tuntuu että rahat menee hukkaan jos ostaa jotain vaan koti/lenkkeily käyttöön. Siksi lenkkeilenkin aina jossain vanhoissa topeissa :D

 
1/7/10 22:43 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Haha. Mä aloin miettimään, että oonko nyt lukemassa sun blogia vai hyppäskö tää kone jollekin ihme sivulle, kun toi pinkki toppi ilmestyi näkökenttään:D

Toi on niin epäsinämäinen :)

 
2/7/10 06:05 , Blogger Casey kirjoitti...

eMi, kiitti:) mulle meni 150senttinen että kyllä niitä löytyy aikuisillekin sopivissa koossa:)

Riikka, kuulostaa niiin niin tutulta:D! Sit pyydän aina lahjaksi niitä yms kun en raaski. mut kiitos:)

AnsQ, :D haha niin onkin! Otin sen ihan viimeisenä mukaan ja mietitytti kyllä hetken tuo väri yms. Mut joskus on kiva laittaa väriä, se piristää ja ruskettuneella iholla näyttää varmasti kivalta! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu