Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Khaki,colour of today

1/31/2010

Khaki,colour of today

No nyt on tullu todistettua jo sekin että mun päähän saattaakin mahtua muita "värejä" kuin musta,valkoinen ja harmaa. Tänään kiertelin etsimässä takkia,mutta turhaan taas. Kai jollain tasolla luovutin jo? ei ihme, koska kaupat tursuaa jo keväthepeniä.
Mutta asiaan. Kuljin liikkeestä toiseen ja katseeni haki kokoan sitä samaa:


Tätä väriä, ihan sama oliko paita takki housut mikä vaan. Kai se on pakko hyväksyä?
Löysin muutaman kivan jutun ja nyt mietin kuumeisesti onko minusta ostamaan niitä:Dhaha
1. Se yksi ja ainoa (EHKÄ?!), eli khakin värinen farkkupaita, josta jo haaveilinkin keväänostoslistassani. Zaran paita tähti olkatoppauksilla ja ketjuilla 35,90e ainoa mikä mietittyy oon noi tähdet,joita ei kyllä mitenkään päin näy tässä. Mutta suunnittelin jo vaihtavani ne niiteillä ja ketjuilla koristeltuihin nahkapaloihin...

2. Ratsastushousut
Öh.tää on sit tätä, mä en ikinä pidä housuja noin kärjistettynä,varsintaan mitään muita kuin farkkulegginsejä ja nyt haluan nämä? Mitäs sanotte?
Löytyi niitä muitakin kivoja juttuja, ja yhden khakiaarteen kotiutinkin alle 5e hintaan (alla olevassa kuvassa hautautuneena tonne väliin). Paljastan sen sitten kun se on saanut vähän DIY:tä pintaan. Sit kävin hakemassa  uuden mustaraitaisen paitulin, kun edellinen vetelee viimeisiään:) Sovitin myös noita vihreitä housuja, mut ne eivät istuneet mitenkään päin päälle.
Tänään muuten kokeilin mun uutta gardigania yhdistettynä kirppisvyöhön ja tykkäsin siitä tooosi paljon:) lisäksi GT:n laukku ja perintöristi.

P.S. mun tukka näyttää ihan mustilta näissä kuviaa,hmm.hämärää.

Mutta palataan ensiviikolla
xoxo
Casey


Tunnisteet: , , , ,

4 kommenttia:

31/1/10 21:23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä tarkoitta DIY?:D

 
31/1/10 21:32 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, :D DIY=Do It Yourself, eli itsetehtyä:))

 
9/3/10 22:33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosta Saran blogista bongasin tän linkin ja päätin sitte viimeisimmästä postauksesta innostuneena lukea kaikki postaukset:p tykkään sun tyylistäs ihan hirveesti! tää asu kans nappas jotenkin erityisesti:) Siistiä kans olis jos osais ite tehä vaatteita, niinku sinä! Mut joo jatka samaan malliin:) rupeen ehdottomasti lukee tätä sun blogii iha säännöllisesti.

 
10/3/10 12:34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

neuletakki, cardigan, kirjoitetaan c:llä :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu