Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Takki rikki ja siperian säät

1/30/2010

Takki rikki ja siperian säät

Mä lupasin itselleni etten enää osta mitään talvijuttuja jne. keskityn kevääseen. Mutta kuinkas ollakaan, mun paksu talvitakki päätti hajota, eli vetskari meni rikki (okeiokei osaisin korjata sen,mut hirvee homma löytää niin pitkä vetskari ja vielä vaihtaa se). Täytyy siis lähteä huomenna katselemaan takkivaihtoehtoa. Värivaihtoehtoina suprise suprise musta taiii khakivihreä. Malli sais mielellään muistuttaa edellistä ja mun ohuempaa takkia:) eli kiristysnaru siinä vyötäröllä ja helmassakin ehkä. jonkun näköinen karva sais ehkä löytyä hupusta mut ei niin pakko ja huppu siis ehdottomasti!


Mutta niin huomenna on järjettömän paljon odotettu vapaapäivä. Ajattelin käydä kiertelemässä kaupungilla, ehkä kirppareilla ja sit salilla. Illalla sit vielä kouluhommia sen verran kun jakselee:) Vielä pitää viikko painaa hommia ennen palautusta, sit lupaan taas olla aktiivisuuden huippu ja jopa hiukan mielenkiintoisempi.

Nyt kädet ristiin uudelle takille
Öitä

Casey

P.S. Huomenna ois myös alkaneet Finnish catwalkit, joihin ois koulun kanssa päässyt, mut ei taida olla nyt energioita siihen. Ottakaa te ilo irti jos ootte menossa:)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu