Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Olematon vappuasu

4/29/2010

Olematon vappuasu

Lupailin laittaa mun vappuasusta jotain suunnittelua, joten sitä laitan vaikka itse en tätä todennäisesti tule päälleni laittamaan. Nämä olin kuvannut jo aikaisemmin ja ehkä niistä on iloa teille:) Itse todennäköisesti olen huomisen päivän kolitsiasussa, villasukat jalassa, on nimittäin viikonlopun yli menevä saikkulappu taskussa ja kolmiolääkkeet kädessä.
Oon perinteisesti vappuna laittanut edes vähän jotain värikästä , sillä yleensä olen tosi haaleiden tai musta/valko asujen ystävä. Vappuna asun ei mun mielestä tarvi olla mikään super hieno, vaan mukavan rento ja hauska:) Nyt tein kaksi vaihtoehtoa, jotka perustuvat uusiin hameisiin, toinen värikkäämpi ja toinen ei. Puin ne muotoilunuken päälle joka on pienimmillää kokoa 36, joten vaatteet voivat näyttää vähän liian pikkusilta/hassuilta tälle päättömälle torsolle.

1. Floralhame Floridasta + paitavaihtoehto 1 (rakastan noita holkkihihoja)

2. Tekonahkahame Seppälästä + paitavaihtoehto 2
Ajattelin että paitoja voisi vaihtaa kumminpäin haluaa ja yksi mahdollisuus olisi vielä se valmistamani pitsitoppi:) kaikkien alle pukisin uuden ,tähänkin tarkoitukseen ostetun, bikinien yläosan. Kaikista näkyy nimittäin aika reippaasti läpi.
 Kenkiä ja pikkulaukkujakin heittelin jo vaihtoehdoiksi. Kukkahameen kanssa menisi jotkut yksiväriset ja puolestaan mustaan tylsään asuun toisi nuo kuviolliset vähän särmää:)
Muita asusteita en luojakiitos ole ennättänyt miettiä, olisin ollut aika haikeaa tyttöä jos kaikki olisi ollut valmiina laitettuna enkä olisi saanut mahdollisuutta lähteä niissä vapun viettoon:)

Lopuksi vielä muutamat ostokset, jotka ovat jääneet esittelemättä:

Seppälän myynneistä jäi mulle (toisin kuin siskolle) tällä kertaa käteen aika pieni saalis.Mukaan lähtivät vain nämä aurinkolasit, miesten kello ja mustat seilorishortsit yhteensä 4 eurolla :)
Tätä seuraavaa juttua en varmaan unissanikaan ajatellut ostavani, mutta se sattui kävelemään vastaan ja käveli saman tien kotiin kanssani:
Suhteellisen täydellisen sävyinen paljettijakku, jota kuvasin parissakin valossa jotta oikea ihana puuteriväri tulisi esille:)
ja tässä ehkä pääsyy miksi se niin yllättäen lähti mukaan:
Mä en edes ompelisi tolla hinnalla paljettijakkua, taino en edes saisi kangasta siihen :D

Mitäs tykkäilitte vappu-asuista, kumpi olisi ollut parempi ?
Entä mitä ostoksista? Mun mielestä toi jakku on ihana lisä mun kaappiin ja varmasti tulee vilahtamaan jossain kevään/kesän juhlissa, joita tulee olemaan kevyet 8 kappaletta:)

xoxo
Casey

P.S. Alla pikku äänestys meneillään, käykää ihmeessä kertomassa mielipiteenne, jos ette ole vielä käyneet:)!

Tunnisteet: , , , , ,

2 kommenttia:

1/5/10 16:29 , Anonymous Laura kirjoitti...

ihana tuo jakku , ja ei ollenkaan paha hinta tosiaan!:)

 
1/5/10 17:41 , Blogger Casey kirjoitti...

Laura, kiitos:) ei minustakaan,eihän sitä voinut tolla hinnalla sinne jättää!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu