Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Monki & Weekday 19.5

4/28/2010

Monki & Weekday 19.5

Helou! Ei ole uusi juttu tämä, mutta ajattelin vain muistuttaa teitä siitä että 19.5 saapuvat kauan odotetut ruotsalaiskauppaketjut Monki ja Weekday Suomeen ja Aleksanterinkadulle! Ajattelin aluksi tehdä kollaasia Weekdayn valikoimasta, koska se on miellyttänyt aina Monkia huomattavasti enemmän. Ruotsissa asuessa tuli viikottain tsekattua molempien valikoima ja ostettua muutamia huippukivoja ja suhteellisen laadukkaitakin (ainakin Weekday perustopit) juttuja. Mutta toissapäivän beige&beige hakailuasu sai minut sittenkin kääntymään Monkin puoleen. Ensin vähän Stellaa, Celineä ja Chloe:ia inspiraation lähteeksi:


Ja kollaasia Monkin tarjonnasta ja siitä kuinka itse lähtisin kokoamaan "haalea päästä varpaisiin"-asua:

Yhtiäkään vaaleita housuja en löytänyt, mikä oli harmi. Bongasin lookbookista yhtenä iltana tämän näköiset pöksyt ja olisi ihana saada kaappiin vastaavat:
Odotatteko te kyseisten liikkeiden aukeamista, entä kumpi kolahtaa enemmän Monki vai Weekday?

Palailen illalla vielä päivänasun kera ja huomenna luvassa niitä vappuasupohdintoja:)!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

4 kommenttia:

28/4/10 19:44 , Blogger Annii kirjoitti...

Moi! ku oot asunu ruotsissa, ni ku lähen käymään sielä enskuussa, ni missä tukholmassa kannattaa käydä shoppailee? mitkä kaupat kannattaa kiertää? :) kiitos jos kerkeet vastata!

 
28/4/10 19:54 , Blogger Casey kirjoitti...

Annii, itse asuin Göteborgin lähellä, joten Tukholmassa tuli vierailtua aika harvakseen. Mutta sieltähän löytyvät nämä ruotsalaisketjut mitä Suomestakin H&M, Gina Tricot, Dinsko yms. Niissä on usein erilaista tavaraa verrattuna Suomeen, koska kierto on nopeampaa ja valikoimaan otetaan enemmän tuotteita. Muita ei Suomesta ainakaan vielä löytyviä liikkeitä on mm. BikBok, Cubus, Scorett(kenkäkauppa), Monki ja Weekday. Urban Outfitters kannattaa myös tsekata sekä Åhlens. Jos aikaa riittää ja kiinnostusta Södermalmilla (vanhassa kaupungissa) on mahtava second hand alue jonne kannattaa suunnata:)

 
28/4/10 20:12 , Blogger Annii kirjoitti...

Okei kiitos paljon! pitääpä käydä noissa kaupoissa sitten :)

 
28/4/10 20:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oho! Oon nyt kyllä ollu ihan pimennossa tällasesta tapahtumasta :D Mut kiva uutinen :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu