Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Paperbagpants

4/23/2010

Paperbagpants

Mietin kovasti mitkä housut nämä nyt sitten ovat,jotka Seppälän jumboaamusta tulivat mukaan. Totesin että ne on ns. paperipussipöksyt, sillä ne pussittaa lantiolta aika reippaasti ja kapenee vähintään yhtä reippaasti lahkeisiin. Hintaa oli siis ne 3EUROA, joten jos yhtää miellyttää silmää,kipaise Jumbon Seppälään siellä oli ainakin vielä keskiviikkona useampi pari näitä aletangossa:)! Tässä niitä esitellää enemmän tai vähemmän pelleillen, ensin pidettynä lantiolla,sitten vyötäröllä. Kuvaus rekvisiittana lasit (naurua), jotka nappasin huumori mielessä tänään eilisiltä myynneiltä jääneenä!


Tämä oli myös mun päivän työasu:) Varsinaisia asukuvia en jaksanut edes otella,nimittäin tukasta ei ole mitään jäljellä kiitos ihanan sään:D ja sitä paitsi tänään meikattiin bussissa vasemmalla kädellä ja harjattiin hiukset sormilla työpaikan vessassa. Luojan kiitos valitsin rennon asun:D Yhdistin housut tänään varrettomiin kumisaappaisiin (oli pakko), jotka sisällä vaihdoin valkoisiin tennareihin:) Housut tuntuu tosi monikäyttöisiltä, voi pitää lantiolla tai vyötäröllä.Yhdistää tennareihin/korkkareihin/sandaaleihin yms. Lahkeet näyttää parhailta kääräistynä mutta voi pitää pitkänäkin. Hyvin käytetyt 3 euroa sanon minä:) Entäs te?

Tuli tänään myös haalittua muutakin sovituksesta palautettua tavaraa kuin nuo nörttilasit, lähinnä teemulle ja siskolle.Ihan koko säkillenen:D Näitä en kaikkia ala edes kuvailemaan, ei sopivat vien maanantaina jo takaisin. Mahdolliset ostokset voin sitten vilauttaa:)
Teemulle tein jo kasan valmiiksi:D
Maanantaina on luvassa kuulemma hulluin "uusintamyynti" en voi edes kuvitella mitä sieltä kasaan mukaani:D Tuntuu ihan joululta:D haha.

Nyt alan etsiä Tapas-ohjeita huomiselle, ainakin niihin palataan siis huomenna:)

Super hauskaa viikonloppua kaikille ihanille lukijoille:)

xoxo
Casey
ps. ihanaa että tykkäsitte ompelupostauksesta!
pps.sisko on kuulemma ostanut Espanjasta Zaran outletistä mulle kengät ja tuo ne huomenna Suomeen. Oon ihan täpinöissäni:D:D

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

24/4/10 13:14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat housut!

 
24/4/10 13:36 , Blogger nelli kirjoitti...

missä päin Espanjaa sun sisko on?:)

 
24/4/10 14:14 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi,kiitos:)!

nelli, Sevillassa se aina välillä majailee:)

 
24/4/10 16:40 , Blogger Ebba Q. kirjoitti...

Heipsan,
Oon lueskellut sun blogia siitä lähtien kun aloitit kirjoittamaan, mutta ei vaan koskaan ole tullut kommentoitua! Sun blogi on aivan mahtava ja sulla on huippuihania juttuja! Kiitos siitä ja ihanaa viikonloppua! :)

T. Ebba

 
24/4/10 19:23 , Blogger Casey kirjoitti...

Ebba Q, ihana kuulla,kiitos:)! kiva että on vakkarilukijoita, oikein hyvää viikonloppua sinullekin:)!

 
24/4/10 21:37 , Anonymous eMi kirjoitti...

Hyvännäköset pöksyt :)
oon iha koukussa sun blogiin!

 
24/4/10 22:07 , Blogger Casey kirjoitti...

eMi, kiitos:)!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu