Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Trash twisted glamour

4/30/2010

Trash twisted glamour

Tänään oli jo huikeen paljon parempi olo kuin eilen, mutta päätin silti pitää kiinni siitä että tämä vappu vietetään kotona. Oli kyllä hetkeksi poistuttava neljän seinän sisältä, jotta saisin edes vähän raikasta ilmaa ja ruokaa vapuksi. Asu oli ehkä hiukan erilainen mitä yleensä. Totesin nimittäin shortsit ja silkkipaita päällä että jos tähän vetäisin vielä bleiserin niinkuin yleensä, on olo aika "hienostunut". Joten vedin rempseän kukkafarkkutakin niskaa. Mitäs tykkäätte siitä?
Laitoin pitkät sukat lämmittämään jalkoja ja pitkästä aikaa circle scarfin kaulaan
Voi tätä vapunriemua! ja tiedän että kuvat heiluu koska minä heilun. Mulla oli vaan hyvä fiilis!

Käväisin myös nopeasti lähikirpparit läpi
Vaikka minkänäköistä tuunamisen tarpeessa olevaa kivaa tavaraa olisi löytynyt. Mutta päätin säästää ja otin vain pari "ota ilmaiseksi"-korissa olevaa juttua:
Cropatun kukkapaidan, josta leikkasin jo toisesta puolesta hihan. Voi olla että napit lähtee myös vaihtoon. Kyllä tää ilmaispaidaksi menee kesällä:D
Napapaita linja jatkuu, paitsi että tälle en vielä tiedä tuleeko käyttöä mutta kuten sanoin ilmainen oli sekin:)
Oliko ihan huteja molemmat vai?

Sillä aikaa kun Teemu pesi autoa, minä pyörähdin Eurokankaassa, Hennesillä ja Zarassa. Hennesiltä sattui silmään se raidallinen maximekko ja kiikutin sen ja kaksi muuta maxia sovitukseen.
Yksi ongelma näissä maksimekoissa on. Mulla pitäisi olla 20 sentin korot jotta helma ei laahaisi maata:D Enkä tiedä kannattaako tuollaista trikoopaitaa käydä lyhentämään, kun ei ole edes tasosaumakonetta:( ps. tuo hattu on ihana, tahdon mustana samanlaisen:D

Zarassa jatkui linja "tää on liian iso". Löysin viimein ne hehkuttamani kukkahousut, jotka osoittautuivat suht karseiksi ja tippuivat jalasta, kuten myös kollarit. Kaiken huippu oli se että nuo ihanan väriset lastenosaston housut olivat liian löysät, ne olisivat olleet niin täydelliset <3
Ihan tyhjin käsin en kotiin lähtenyt, ostin nimittäin kangasta ja joku ehkä arvaakin jo mihin tarkoitukseen;) Mun mielestä tää oli aika perfecto!
Sekä ne beiget sukkahousut, joista kiljuin maanantaina:
Nyt alan puuhastelemaan jotain hauskaa vapun kunniaksi:)

Erittäin ihanaa vappua kaikille lukijoille!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

1/5/10 00:45 , Anonymous Laura kirjoitti...

ei vitsi oot kyllä niin kaunis ja täydellinen ! kaikki näyttää hyvältä sun päällä, jopa tuo napapaita! ei voi kuin ihailla:) ja asu myös siis nappaa, oot kyllä aina niin tyylikkäänä oli päällä mitä tahansa :) hauskaa vappua !

 
1/5/10 08:03 , Blogger Casey kirjoitti...

Laura, voi kiitos<3 ihanaa lukea tämmöinen ekana aamulla! toivottavasti sullakin oli erittäin hauska vappu!

 
1/5/10 10:46 , Blogger Kata kirjoitti...

oho noi sun lähikirppikses on myös mun lähikirppikset, asutaan ilmeisesti aika lähekkäin :D
Asu on upea!

 
1/5/10 13:39 , Blogger Casey kirjoitti...

Kata, :D aijaa.ilmeisesti sitten! ja kiitos:)

 
1/5/10 17:37 , Anonymous Laurussska kirjoitti...

ihana tukanväri! sanoit että kävit parturissa,ja tukkasi värjättiin, saanen kysyä että millä värillä?:) tuo on TÄYDELLINEN! itsekin haluisin tuollaisen kivan ruskean, ei liian tumma mutta ei liian haalea. tuollainen lämmin:)

 
1/5/10 17:45 , Blogger Casey kirjoitti...

Laurussska, öhhm:Den kyllä ole sanonut käyneeni parturissa, vaan että en ole siellä käyny varmaan 10vuoteen:D eli en käynyt nytkään vaan sisko värjäsi garnierin natural colors (oisko sen niminen) keskiruskealla :)! kiva jos se näyttää sopivan ruskealta,se oli tarkoituskin,kiitos:)

 
3/5/10 08:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yleensä olen sitä mieltä että polvisukat sopii ainoastaan pitkien housujen tai pitkän hameen kanssa. Kuitenkin tuo sinun shortsi-sukkahousu-polvisukkayhdistelmä näyttää tosihyvältä.

 
3/5/10 18:06 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitti:) mulla noi oli tällä kertaa lähinnä lämmittämässä jalkoja, mut kyllä ne ihan kivalta myös näyttää!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu