Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Perfect partydress to spring/summer 2010

5/04/2010

Perfect partydress to spring/summer 2010

Helou, kuinka moni teistä tuskailee kevään/kesän juhlamekon kanssa? Vai onko teillä ylipäätänsä tulossa millaisia juhlia vai juhlia ollenkaan? :) Itselläni on ne upeat 7 varsinaista juhlaa + tietysti pientä muuta juhlimista juhannuksineen ja kesäjuhlineen. Olen plärännyt töissä tauolla lehtiä vinon pinon, selannut nettikaupat ja lukenut trendiennusteita. Tiedän aika tarkalleen mitä itse tulen haluamaan ja teen kaikki itse kuten aina:) En malta laittaa muiden mekkoja päälle, kun tiedän että itse ompelemalla saan uniikin ja sitä arvostaa itsekin enemmän! Mutta palataan myöhemmin niihin mun tuleviin juhlamekkoihin, nyt ajattelin olla kiva teille ja kertoa mitä mun mielestä kuuluun tämän kevään/kesän parhaimpiin juhlamekkoihin!

 
Tein aiheesta neljä eri kollaasia eri teemoilla:) Juhlapukeutuminen tietty myötäilee kevään trendejä ja napsin niistä nyt muutamia. Nämä ei suinkaan ole ainoita, eikä juuri välttämättä mun ehdottomia lemppareita, vaan otin vähän sitä sun tätä! Värimaailma pysyttelee yleisesti aina varmassa mustassa ja valkoisessa, mutta lisäksi olen nostanut rinnalle kevään ehdottoman hitin nuden sekä vähän moniväristä printtiä. Lisäksi kaikki kuvien tuotteet ovat bongattu hieman tuntemattomammista nettikaupoista, jotka ovat minulle tulleet tutuksi harjoittelun myötä. Kaikki näistä pitäisivät myös olla suhteellisen budjettiystävällisiä:)

 
1. LOVE LACE

 
Ensimmäinen teema käsittelee pitsiä ja alusvaatemaisia juhla-asuja Tärkeää on alusvaatemaiset materiaalit ja mallilt, sekä vaaleat puuterin utuiset värit!

2. RUFFLE IT UP

Toiseen teemaan kuuluvat ikiihanat röyhelöt mekot, joihin itse erikoistuin parivuotta sitten (bannerkuva). Minuun ne iskee taas ja jotain tähänkin liittyvää on tulossa. Tälle teemalle yllätys yllätys ominaista on erilaiset erikokoiset eripaikkoihin sijoitellut röyhelöt. Tärkeää on mielestäni pitää näissä värit rauhallisina ja sulavina, yhdistää eri paksuisia materiaaleja joissa on maksimissaan vain häivähdys värieroa. Röyhelöt eivät ole vain pieniä ja siroja varten vaan jokaiselle löytyy sopivia röyhelöitä. Kunhan muistaa olla korostamatta juuri sitä vartalon osaa minkä ei halua tulla korostetuksi. Esim isorintaisen on turha haaveilla rintaröyhelöistä...

3. FLORALMANIA

Printtejähän tämä kevät on täynnä, mutta en nyt halunnut käydä korostamaan niitä tässä postauksessa (niistä on aika paljon kuultu vai mitä?). Otin kuitenkin kukkasmekot kuviin, koska löytyi söpöjä yksilöitä ja niitäkin varmasti monet metsästävät. Kukkasten lisäksi eläinkuosit, batiikki ja hippihenkiset tribaaliprintit jylläävät yllättäen. Kuosimekoissa on tärkeää muistaa pitää asusteet mahdollisimman yksinkertaisina ja yksivärisinä. Monivärisestä mekosta voi esim. bongata jonkun värin asusteiden sävyksi.Itse mekkojen värit voivat sitten olla ihan mitä tahansa. Itse pidän häilyvistä kukkasista utuisissa sävyissä, toista miellyttää kontrastiset kuosit :) Kuosit antavat anteeksi vartalon pieniä virheitä ja niissä on suhteellisen paljon varaa leikitellä erilaisilla muodoilla. Raitakangasta voi esim leikata vinoon ja suoraan ja yhdistellä kappaleita "ei oikeaoppisesti" kohdistamatta raitoja.


4. MILITARY VIBRANT

Viimeiseksi halusin vain näyttää miten joku kevään trendeistä taipuu juhlaankin, vaikka ei heti uskoisi. Military teema näkyy mekoissa lähinnä koristeissä, jotka ovat luonteeltaan "troijahenkisiä" metalli nappeja, koruja, nauhoja jne. Militaryhenkisyyttä saa asuun "jäyköillä" kaavoituksilla ja kuluneilla metallisävyillä. Yksivärinen pelkistetty mekko voi olla military henkinen pelkän vaikuttavan suuren metallikaulaketjun avulla.


Kaikkien kollaasien mekkoja löytyvät seuraavista nettikaupoista:
  1. missselfridge.com
  2. boohoo.com
  3. dorothyperkins.com
  4. missguided.co.uk
  5. very.co.uk
Itse en ole kyseisitä kaupoista tilaillut, mutta olen ajatellut jotain tilata jossain vaiheessa :) En siis osaa vielä jelppiä toimitukseen liittyvissä jutuissa. Mutta pidän teidän ajan tasalla, jos tilausta teen:)

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Löytyikö mieleisiä mekkoja tai sivuja?

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

15 kommenttia:

4/5/10 22:52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus, harmi vaa ku en nää ku puolet kuvista, ne on jotenkin leveitä. :( Sama juttu oli vähän aikaa sitte ku aloin lukemaa tätä, harmi :s

Noi vimpot mekot oli tosi kivoja! Selkeitä, mut joku juju kumminkii :)

Olis kiva jos kuvaisit jonkuu mekon vaihe vaiheelt ku teet sen. Tai neuvot jonkuu helpon mekon, et miten semmonen tehtäis ;p

 
4/5/10 23:04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus ja löytyi ehdottomasti ihania, musta tuntuu että oon koko kevään hamstraillu erilaisia mekkoja "joita sitten käytän kesän juhlissa ilman vaatekriisiä" :) kesän jälkeen varmaan huomaan etten tuota enkä tuotakaan ehtiny käyttää, pitää olla ens kesänä sitten samoissa mitoissa ;)

 
5/5/10 06:57 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, hmm?outoa koska mulla ne näkyy ihan normaalisti,ilmeisesti muillakin. Minua vielä pyydettiin vaihtamaan kuva koko extra suureksi ja siihen on oltu tyytyväisiä.harmillinen juttu. Mutta kiitos kumminkin:)!
Ja kyllä niitä itsetehtyjä mekkoja on luvassa:) tällä hetkellä on kolme tilaustyötä menossa + omat mekot joten eiköhän joku niistä pääsen postausaiheeksi:)!

Anonyymi, kiitos:)! Mulle käy toi ihan sama,nyt on mekkoja joita oon vannonnu käyttäväni nyt enkä tee kaikkiin juhliin uusia,mut saa nähdä:D

 
5/5/10 08:02 , Blogger Laura kirjoitti...

Mä olen kyllä tänä keväänä niin menettänyt sydämeni pitsille, röyhelöille ja kukkakuoseille! Niitä kaikkia löytyykin kaapista jo jos jonkinlaisena vaatekappaleena, eräs kukkamekko kylläkin ehdottomana ykkösenä. :)

 
5/5/10 14:23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaisa, mistä toi megasöpö pinkki kukkamekko on ton tokavikan kollaasin keskellä? Entä alimman keskimmäinen? En uskalla mennä selaa noita nettikauppojen sivuja, ettei tuu liikaa houkutuksia! haha

 
5/5/10 15:45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ooi tää oli hyvä postaus! Lähes kaikki mekot oli aivann ihania ja juuri semmoisia kuin kesäksi haluisin!(: mulla olis postaus ehdotus, että voisit kuvata ja kertoa tarkallee vaihe-vaiheelta jostain kivoista kesämekoist mitenne teet. Olen hyvin kiinostunut muutenkin sun alasta, ja ompelemisesta ja vaatteiden tekemisestä itse. olis mahtavaa voida itse tehdä kesämekkoja! tu bannerikuvan mekko, voisitko joskus esitellmä sen täällä blogissakin? mielellään haluaisin tietää miten olet sen tehnyt, se on nimittäin aivavan valloittava ja ihana. Juuri etsimäni kesäjuhliin mekko! (:

 
5/5/10 19:00 , Blogger Casey kirjoitti...

Laura, mäkin tykkäilen niistä ja oon tykänny pitkäänkin, sillä tykkään tyttömäisistä vaatteista ja todennu niiden sopivan ainakin omasta mielestä mun päälle:)

Anonyymi, eka toi kukka siis,on boohoo.comista ja toinen dorothy perkinsiltä:)

Anonyymi, kiitos:) hyvä jos löyty mieleisiä. Semmoinen "tee itse mekko"-postaus on jo tulossa, en vaan tiedä milloin, sillä tällä hetkellä teen aika monimutkaisia mekkoja ja olisi liian vaikea selittää ne blogissa.Mutta eiköhän se tässä lähiaikoina tule. Bannerin mekko on ilmeisesti jäänyt ihan vahingossa esittelemättä.Voisin pistää siitä piakkoin jotain juttua tulemaan:)

 
5/5/10 19:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yyh en löytäny tota pinkkiäkukkamekkoo tossa keskeltä tuolta boohoo.comista :(

 
5/5/10 19:26 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, ai et?hmm. missäköhän se sit oli,oon merkannu et sieltä. Etsin vähän myöhemmin:)

 
6/5/10 07:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei tämä oli ihana C: rakastuin valtavasti tohon boohoo -nettikauppaan mm. ootko itse tilannut sieltä kuinka usein ja osaatko yhtään opastaa noissa kokojutuissa, onhan siellä sizeguide muttakun olen niin laiska:--D eli siis jos oon yleisesti kokoo s ja m niin mitkä siellä vastaa mun kokoa : D olipa tosi sekava kysymys! jajaja toimiiko toi nettipaikka hyvin eli siis tuleeko toimitukset aina kuinka ajallaan jne !

 
6/5/10 22:54 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, voi kultapienoinen kun olisit malttanut lukea loppuun:) kirjoitin etten ole mistään mainituista paikoista tilannut, aion kyllä, mutten ole vielä. Joten ei ole vielä infoa:) Mutta jotain uk:n kauppoja olen käynyt elämän aikana ja ainakin mulla on aina se sama xs / 32 / 34/ 6 / 0 mikä pienin onkaan:) eli varmaan aika samat koot.Saattavat olla niukemmalla mitotuksella, eli silloin kannattaa valita isompi koko, jos olet niitä väliinputoajia:)

 
7/5/10 12:32 , Anonymous noora kirjoitti...

heiii auta,mistä on toi iihana mekko ekan kollaasin alarivillä toka vasemmalta?? tajusitko:D yritin selaa noita nettikauppoja mut en bongannu sitä mistään. kiitti kaunis!

 
9/5/10 09:28 , Blogger Casey kirjoitti...

noora, se löytyy very.co.uk osoitteesta:)

 
23/6/10 16:12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei mistäköhän mahtaa löytyä tuo tokavikan kuvakollaasin kukkamekko, missä on noita naruja takana :) ?

 
23/6/10 16:31 , Blogger Casey kirjoitti...

Anoonymi, boohoo.comista:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu