Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Secret place

5/07/2010

Secret place

Mun piti tehdä kiva postaus tänään. Taivaalta tuli vettä niin perkuleesti, mikään ei onnistunut. Vaihdoin töiden jälkeen kolitsiasun, pesin meikit ja nukahdin itkukiukkuisena teininä sänkyyn. Pääsin ylös kahdeksalta, menin suihkuun ja tein smoothien. Elämä ei hymyile vieläkään, vaikka mitään kummallista ei ole tapahtunut? Miten joskus voikin ottaa joku päivä niin paljon aivoon. Ajattelin kuitenkin laittaa teille nyt kivan pitkän toivepostauksen mun lempipaikoista. Selailin kuvia ja totesin etten ala luettelemaan Espanjan kaupunkeja, omaa sänkyä, tulikuumaa suihkua ja Eurokankaan täpötäysiä palalaareja. Ne on kaikki omalla tavallaan mun lempipaikkoja ja niiden lisäksi minulla on miljoona muuta lempipaikkaa. Haluankin siis tähän laittaa nyt yhden "salaisen" paikan, joka menee näiden kaikkien yli.

Se on maailman kaunein paikka, menee sinne sitten mihin aikaan vuodesta tahansa. Siellä sielu lepää ja kaikki tuntuu mahdottoman rauhalliselta. Se on luontopolku Kotkassa, lähellä mun lapsuudenkotia.

Menen sinne harvoin yksin, yleensä Teemun kanssa. Mennään sinne lenkille, piknikille tai ihan vaan istuskelemaan rauhassa, pois kaikesta hälinästä. Se jotenkin tuntuukin semmoiselta "salaiselta paikalta" jonne voi vain häipyä ja jättää kaiken taakse.
Viimeiset kuvat on ensimmäisiltä kerroilta siellä Teemun kanssa ja aikaa on kulunut jo melkein kuusi vuotta :)

Paikassa ei sinääsä ole mitään erikoista, sieltä löytyy paikka nuotiolle ja thats it. Joku tunnelma ja meren rauha kai se on joka saa mut aina fiiliksiin. Arvostan turkoosinvihreän veden ympäröiviä paratiisi saaria erityisenkin paljon, mutta tässä on jotain erilaista kauneutta, jota en osaa selittää :) Aina kun menen luontopolulle tai katson sieltä kuvia tai edes ajattelen sitä mulla soi sama biisi päässä. Ei mitään käsitystä miksi, mutta laitetaan sekin tähän loppuun:

En tiedä mikä fiilis teillä jäi tästä, mua hymyilyttää tänään ekaa kertaa töiden jälkeen. On ihan hyvä fiilis jo:) Huomenna matkaan Kotkaan äitienpäivän viettoon, palataan sitten toivottavasti parhailla fiiliksillä.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja halatkaa äitejänne, ne on parhaita!
xoxo
Casey

Tunnisteet:

10 kommenttia:

7/5/10 22:27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tällänen ihanuuspaikka löytyy, jos vaikka kotkan lähellä asuvana voisi vaikk poiketa?=) tai mikä on paikan nimi?

 
7/5/10 22:45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaitsu sulonen postaus<3 -king-

 
7/5/10 23:22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi ihania kuvia =)

 
7/5/10 23:31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! <3 Ja ihana paikka.. :)
Ps. Vettä tulee vieläkin! Loppuukohan tää ikinä...

 
8/5/10 00:22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

awww....

 
8/5/10 01:35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei oot ihana ! Sun blogi on viimeisten kuukausien aikana onnistunu syrjäyttämään kaikki mun edelliset lempiblogit, joita OLI paljon !

 
8/5/10 08:26 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, se on nimeltään ihan luontopolku.Löytyy Mussalosta Santalahden lomakylästä:)

Anonyymi, mä oon aika suloinen king <3

Anonyymi,kiitos:)

Anonyymi, voi kiitos:) niin tulee tai en tiedä enää, ärsyttävä ilma silti:D

Anonyymi, <3

Anonyymi, voi kiitos:) itse oot ihana<3 ja kiva juttu että tykätään!:)

 
8/5/10 23:00 , Anonymous Ivanka kirjoitti...

Itse kävin just tänään lenkillä tuolla sun lempipaikassa, ja täytyy kyllä sanoa et ymmärrän, mitä tarkotat! Upeat suomalaiset ja jotenkin niin rauhalliset maisemat, että oli pakko pysähtyä hetkeksi toljottamaan (ja hikeä pyyhkimään... :-D)
ps. Ihana blogi sulla, paras löydös vähään aikaan! :)

 
9/5/10 07:44 , Blogger Casey kirjoitti...

Ivanka, :) mä oon kyllä samaa mieltä,siellä vaan täytyy pysähtyä. Itsekin ajattelin tänään pitkästä aikaa ehkä suunnata lenkkini sinne:) ja kiitos kovasti<3

 
10/5/10 01:24 , Blogger PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

Voi niin ihania kuvia, rauhallisia ja paljon rakkautta :) <3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu