Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blogin ulkoasu

5/01/2010

Blogin ulkoasu

Helou, mä oon tässä pitemmän aikaa miettinyt itse blogin ulkoasua. Joku vihjaisikin, että banneri joutaisi vaihtoon, ja believe me se on menossa! Mutta en halua siihen mitään nassukuvaa poseeraamaan, vaan oikeasti mun mielestä hienon kuvan ja sellaista ei ole vielä. Tiedän jo minkä tyylinen se tulee olemaan, joten kai sen toteutuskin onnistuu minulta piakkoin :)
Värimaailmaa en hirveästi haluisi muuttaa, sillä yllätys yllätys pidän musta/valko/harmaasta. Vai mitä mieltä te olette? onko vaikeuksia lukea tai onko tylsän näköinen? Nyt saa pistää ihan selkeetä kriittiäkin, en käy hirveen helposti itkemään mistään:D Haluaisin kuitenkin yhden muutoksen tehdä ja nyt nolottaa. Nimittäin en osaa vaikka kuinka olen yrittänyt html-koodeja muuttaa niin vaihtaa sivun reunapalkkien väriä. Haluisiko, joku hieman tietokoneista enemmän tietävä jelppiä tässä? Haluan pitää tekstien pohjan valkoisena, mutta reunoille saisi tulla väriä:)

Lopuksi vielä yksi asia, nimittäin blogin nimi. Kyllästyn joihinkin asioihin tosi helposti, myös tähänkin. Mutta en todellakaan aio muuttaa sitä kokoajan. Enkä nytkään halua sitä kokonaan muuttaa, tai mistä tietää vaikka en muuttaisi ollenkaan. Olen kuitenkin vakavissani harkinnut sen lyhentämistä "Si Moda":ksi tai muuksi vastaavaksi. Näin sen kirjoitettavan "Si Moda" ja alas "by Casey". Mutta kuten sanoin, en oikein vielä tiedä.

Mitä mieltä te olette blogin nimestä ja ulkonäöstä?

Toivottavasti kaikilla oli ihana vappu:) tämä päivä ei ihan suosi piknikille hamuavia, mutta voi niitä pitää sisälläkin. Tärkeintä hyvä seura ja hyvä ruoka!

xoxo
Casey

ps. arvatkaa ketuttaako kun ostin 10senttiä liian vähän sitä kangasta ja en saakaan tänään ommeltua printtihousuja valmiiksi :( !!

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

1/5/10 14:15 , Anonymous Jenna kirjoitti...

Blogin nimestä tulee kyllä tosi vahvat No Fashion Victims-blogi vibat, joten toi pelkistetympi 'Si Moda' kuulostaa huomattavasti paremmalta :-)

Ja voi ei, olin jo ihan täpinöissä oottamassa millaset niistä printtihousuista tulis!

 
1/5/10 14:31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

rakastan tota sun bannerissa olevaa mekkoa ! biglove <3
uskon kyl kuitenkin et vaikka muuttaisitkii banneria tai nimee se ois ihan hyvä ;)

ps. varmaan ärsyttää se kangas ! :s

 
1/5/10 14:41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Häivytä kuva jotenki taustaan, tai sitten ota sellainen kuva johonka voi sisällyttää tekstin :)

 
1/5/10 14:54 , Anonymous Sweet Avenue kirjoitti...

Tuo lyhyempi nimi kuulostaa hyvältä! Pakko myöntää, että meillä on sama ongelma nuiden reunapalkkien kanssa, eikä olla kehdattu kysyä keltään :D Nyt siis pitää odotella jos joku osais sulle vastata.

Sulla on muuten ihana blogi! Tykkään :)

-Noora

 
1/5/10 15:21 , Blogger Roosa kirjoitti...

Mun mielestä toi sun banneri on aivan ihana, mut jos oot kyllästyny niin pitäähän se sitte laittaa vaihtoon :)

 
1/5/10 15:43 , Anonymous Tupu kirjoitti...

Mun mielestä blogin nimi on hyvä, se erottuu muista ja on muutenkin kiva :) älä siis vaihda! Ja tykkään muutenkin sun blogiasun tyylistä, se on pelkistetty ja helppolukuinen. Monillla on täynnä montaa eri väriä ja palkkia, niin se tekee liian räikeen tuloksen.

 
1/5/10 16:13 , Blogger Casey kirjoitti...

Jenna, olen samaa mieltä sun kanssa, vaikka se ei olekaan ollut tarkoitus.Nimi tuli suoraan yhdestä espanjalaisesta muotilehdestä nimittäin:) Mutta Si Moda olisi huomattavasti uniikimpi:) ja se kai on mun pääsanoma,sanoa kyllä muodille:D ja arvaa olinko minä täpinöissäni! en kuitenkaan viitsinyt jättää 10 sentin aukkoa mihinkään:Dsuosiolla odotetaan maanantaihin,sitten surautan ne nopeasti valmiiksi:)

Anonyymi, voi kiitos:) se on myös mun oma lempparimekko ja ensimmäinen ihan itse kaavoitettu! Banneri pysyy kyllä samantyylisenä kuin nykyisin,mutta ajattelin jotain freshimpää ja ehkä kesäisempää kuvaa:) toivottavasti tuleva muutos miellyttää!

Anonyymi, aikomuksena ottaa joko hyvä vaakakuva tai sitten juuri häivyttää.Pitää vain saada se muokkausohjelma koneelle:)

Sweet Avenue, kiitos:)! Itsekin alan tykästyä lyhyempään muotoon. Ehkä vaihdan sen samalla kun uusi banneri näkee päivänvalonsa:)!

Roosa, kiitos:)! ei munkaan mielestä siinä mitään vikaa ole, kuva on yksi suosikeista kuten myös mekko.Ajattelin että näin kesää kohden joku freshimpi vois olla kiva ja tuoda vähän uutta ilmettä!

Tupu, kiitos:) väriä ei ole tulossa lisää, korkeintaa harmaata tai beigeä riippuen uudesta bannerista. Nimi voi kyllä lyhentyä, se alkaa nimittäin tuntua omasta mielestä aikas hyvältä:)!

 
2/5/10 20:08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Si moda olisi parempi vaihda ihmeessä!:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu