Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Leather day

6/12/2010

Leather day

Tänään päätin heti testata ekaa asua cropatun nahkatopin ympärille, joka ei ainakaan henkarissa roikkuen innostanut teitä lukijoita:D Vaihtoehtoja oli monia, kokeilin shortsien pariksi, maximekon päälle, housujen kanssa ja lopulta päädyin laittamaan yksinkertaisen pitkän topin alle. Kaikki vaihtoehdot oli kyllä kokeilemisen arvoisia ja voin vakuuttaaa että tulette näkemään tota toppia monessakin muodossa:D Tykkään nimittäin itse aikalailla siitä! Tänään on ilmeisesti muuallakin suomessa nähty niin aurinkoa, vesisadetta kuin JÄRKYTTÄVÄÄ tuultakin. Aamupäivällä jäädyin sukkiksissa ja nahkabikerissä, iltapäivällä olikin sitten kuuma. Kaiken lisäksi mun super takkuuntuva leuhka tukka oli armoton yhdistelmä tuohon keliin. Koittakaa kestää:D
Naamakuvista myös täydet kymmenen pistettä tänään.
Äsken kokeilin työkaverin ohjeella tonnikala tahnaa, jolla meidän piti täyttää bagelit mutta niitä ei kaupasta löytynyt. Ciapattaa kuitenkin löytyi ja se paikkasi tämän hyvin.
Leivän välissä tahnan lisäksi hiukan maustamatonta tuorejuustoa, kurkkua, salaatin lehteä ja tomaattia. Lisukkeena feta&paahdettu cashew-pähkinä salaattia sekä paistettua pinaattia:).

Tonnikala-tahna sisältää tavallista ja lohimajoneesia, purkkitonnikalaa, valkosipulia, mustapippuria, ruohosipulia ja tilliä! Se sopii myös ihan voileipäkeksien yms lisäkkeeksi ja miksei uuniperunan päällekin:).

xoxo
Casey

P.S. Olen vähän valmistellut jo hiuspostausta jota täällä on useaan ja vielä useampaankin otteesee pyydelty, toivottavasti saisin sen huomenna kasaan:)

Tunnisteet: , , ,

1 kommenttia:

12/6/10 20:30 , Blogger Emilia kirjoitti...

ite ainakin tykkään tosta topista, ihana :)))

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu