Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Helsinkituristit

7/07/2010

Helsinkituristit

Todettiin tässä päivällä ystävän kanssa että halutaan 39 numeron jalat ja 42 numeron takapuolet kiitos. Muuten ei saada bikinejä eikä valkoisia tennareita! Eli etsittiin tänään noita kyseisiä. Mun saalis ton suhteen oli yks ale-alaosa joka ei edes mätsää siihen mihin ajattelin...Noh pääasia on että meillä oli super hauska päivä. Käytiin kirppareilla, syötiin jätskiä, hengailtiin kaupoissa, käytiin salaatilla ja kerrottiin tyhmiä ja vielä tyhmempiä juttuja. Mä sain mun tilaustyön tehtyä ja palautettua asiakkaalle ja äsken köröteltiin lauleskellen autolla Kotkaan:) Ei jaksettu panostaa tuossa painostavassa ilmassa asuihin yms, joten mentiin rennoilla!
Tunika Thaimaasta, Kengät tädin vanhat (kai Tunisiasta 70luvulla:D),Laukku secondhand
jehei 12 vuotias Kaisa
Kirpparilta tarttui mukaan 4 euron edestä muutama juttu:
100% silkkitoppi (oikea väri harmaanvihreä?)
SUPRISESUPRISE cropattu toppi, jossa hauska selkäfiba
öhöm. pakko kokeilla mitä tästä saa -tunika :D mä lupaan että se näyttää paremmalta vielä!
Keskustasta nappasin siis ginatricotin ale-alaosan ja valkoiset pikkushortsit
Nyt näkyi jo syysjuttuja pikkuisen kaupoissa, yritän niin pysyä poissa sieltä ja varsinkin aleista. Siksi tyydyn näihin kirppareihin ja ihan pikkusiin löytöihin! Haluan säästellä, sillä 20pv. sitä ollaan menossa sinne Tallinnaan jaja ehkä luvassa on yllätys lomareissu elokuun alussa siskon houkuttelemana. Mulle nimittäin tupsahti hieman erikoinen juttu postista, nimittäin ihan kristallinkirkas shekki ja semmoisellehän löytyy käyttöä:D (viime vuoden veronpalautuksia Norjasta)

Nyt jännitysminuutit edessä (MIKS MÄ EN TÄLLÄ KERTAA LUOTTANUT ESPANJAAN?!)

Huomiseen
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

8 kommenttia:

8/7/10 07:30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se keksi resepti oli mega bueno (leivoin niitä heti eilen), mutta se ei todellakaan oo mikään secret resepti. :D Nimi tulee Hillary Clintonin mukaan:
http://allrecipes.com//Recipe/hillary-clintons-chocolate-chip-cookies/Detail.aspx
Aww, mutta hyvää silti oli! ;)

 
8/7/10 10:24 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kyllä tiesin että ne tulee Clintonin mukaan:D luulin että kaverin äiti on vaan fiksannu niistä version,se on aikamoinen leipoja guru nimittäin!:) mutta hyvä että tykkäsit!Ne on kyllä aikas herkullisia.

 
8/7/10 19:48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=an-valt&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A

tuli just sä mieleen kun selaisin noita second hand -tuotteita !
nää ei oo siis mulla myynnissä, mutta ystävälläni on. :)

 
9/7/10 01:17 , Blogger Mickey kirjoitti...

Tiekkö mitä mulla juolahti mieleen, kun lueskelin sun blogia? Voisit pitää samanlaisen kilpailun kuin Saara Tiptoes-blogissaan. Saaran alaa on maskeeraus/meikkaus, niin sä voisit tehdä kilpailun omasta alasta: Luot jonkun asun, ja lukijat tekee parhaansa mukaan perässä, tai että pitää tuunata jokin vaate, etc. :) Olisko ideaa?

 
9/7/10 01:17 , Blogger Mickey kirjoitti...

Tiekkö mitä mulla juolahti mieleen, kun lueskelin sun blogia? Voisit pitää samanlaisen kilpailun kuin Saara Tiptoes-blogissaan. Saaran alaa on maskeeraus/meikkaus, niin sä voisit tehdä kilpailun omasta alasta: Luot jonkun asun, ja lukijat tekee parhaansa mukaan perässä, tai että pitää tuunata jokin vaate, etc. :) Olisko ideaa?

 
10/7/10 16:00 , Blogger Casey kirjoitti...

Mickey, toi kuulostaa tosi hauskalta:)! pitää laittaa korvantaakse, taino ideoin sitä jo eilen koko matkan lenkillä:D eiköhän toteuta se tässä jossain vaiheessa:)

 
11/7/10 14:54 , Blogger Tuulí@ kirjoitti...

Hahhah sovitin tunisiassa jossain basaarissa tyyliin samanlaisia sandaaleita viime kesänä! En ihmettelis vaikka samaa mallia väsättäisiin siellä edelleen ! :D

 
11/7/10 23:16 , Blogger Casey kirjoitti...

Tuuli@, aijaa:D noi on monta kymmentä vuotta vanhat:D! niillä onkin sen myötä tunnearvoa:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu