Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Taste of summer

7/11/2010

Taste of summer


Loving these days <3 REAL REAL SUMMERLOVE <3

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

12/7/10 09:08 , Anonymous Fia kirjoitti...

IHANA postaus :) Noi on juuri sellaisia asioita, joita muistellessa pakkanen ei tunnu niin karulta eikä pimeys niin loputtomalta. Ja niin hyviä fiiliskuvia!

Mulla oli sellaista, että: sulla on aivan mahtavan ihana kroppa. Näin sut kerran sporan ikkunasta, olit ilmeisesti lenkillä, ja näytit siinä niin sporttiselta ja hyvinvoivalta, että! Kyllähän tosta yhdestä lenkkarikuvasta saakin jo osviittaa, mutta voisitko tehdä postauksen sun liikunta- ja ruokatottumuksista? Että miten sitä pitäis itsensä hyvässä kunnossa. Ja jos voisit antaa vinkkejä lenkkeilyn aloittamiseen, vaikka sulla se juoksutausta onkin? :) Olis niiiiin iso apu ja innoitus mulle, varmasti monelle muullekin lukijalle!

Kiitos mahtavasta blogista :)

 
12/7/10 10:17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kuvia ja mahtava Suomen kesä <333

Satu

http://satusatusatu.livejournal.com

 
12/7/10 10:34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näin sinut eileen, jee :D Olit fc:n pelis ja pookis sen jälkee.
En meinan eka vaa tunnistaa,mut sitku otit aurinkolasit pois ni tajusin heti, et lemppari bloggaajahan se siinä (: :D

 
12/7/10 11:15 , Blogger Casey kirjoitti...

Fia,kiitos:) ja tuohon liikunta juttuun sen verran että olen kyllä pari juoksupostausta tehnyt mutta eiköhän sitä vielä jonkun vinkkijutun voisi väsätä:)Mun ruokatottumuksista on vähän hassu jotenkin kirjoittaa,mutta ehkä pistän vinkin pari mitkä ruoat saa olon paremmaksi yms. Kiitos ihanasta kommentista ja hyvää kesää sinne!

satusatusatu, kiitti:)

Anonyymi, hei niin olinkin:) Olisit tullu moikkaamaan!

 
14/7/10 00:52 , Blogger Elisa kirjoitti...

Hello!
As I really love fashion, I found out about your blog a few weeks ago. Although, I can't read it, since I'm brazilian, I like seeing the pictures ;)

I was in France last year and I met some really cool finnish people. Watching your blog reminds me of them and how they looooved summer in France. hehe, I think you would dig our summer here in Brazil, as I noticed you love the sun! (I don't, lets switch countries!)

well, nice to meet you, pus pus
Elisa

 
14/7/10 03:20 , Anonymous kaisla kirjoitti...

voi ku ihana kesän ylistys-postaus! tuli itsellekin taas hyvänä muistutuksena tämä siitä, että täytyy ottaa tästä kesästä kaikki irti. oot kadehdittavan sulonen!

ps. ja hei joo fian postausidea oli loistava, ite toivoisin sulta samanlaista :-)

 
14/7/10 08:29 , Blogger Casey kirjoitti...

Elisa, thanks:)and you know what i've been in Brazil once!Best vacation ever have to say.I do love sun cause sunny and hot weather like now are very unusual here in Finland.I need to enjoy now:)!

kaisla,kiitos:) mä oon kyllä yrittäny niin ottaa kesästä irti. Parhaat lomasäät ikinä ihan rehellisesti:D Tää tuntuu niin utopistiselta kun katsoo sääennustuksia että nää päivät vaan jatkuvat!on se kesä ihana<3 ainiin postausidea noteerattu:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu