Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Denim aviator

10/19/2010

Denim aviator

Huh! Vihdoinkin jotain valmista. Mä oon ollu niin pata laiska parit viime viikot ompelemisen suhteen. En ole jaksanut edes nostaa konetta pöydälle ja ei ole huvittanut aloittaa/jatkaa mitään työtä. Tänään kun tulin koulusta, viimein kaikki koulut hommatkin päivitettynä päätin ryhdistäytyä ja surrutella jotain valmiiksi. Sen näette kohta, ensin pikku vilaus asuun. Ei ihmeellistä tällä kertaa, 4 vuotta sitten Dubain Zarasta ostettu viittamainen takki pääsi táas käyttöön. Kuvat otettu ennen ompeluinspiraation syttymistä ja varmaan siksi näytän niin masentuneelta.
Kuten otsikkokin sanoi, valmiina siis vuoritettu versio vanhasta farkkutakista. Valitettavasti ruudullista tikkitvuoria ei löytynyt mistään joten sain tyytyä tuohon luonnonvalkoiseen, joka kyllä hoitaa homman mun mielestä todella kivasti :)
Käytin vanhan povitaskun ja ripustinnauhankin uudestaan. 
Ja jos nyt jotain sattuu kiinnostamaan, niin piirsin kaavat vuoriin takin avulla. Vähän silkkipaperia takin päälle ja siitä hahmottelemalla muoto. Kauluksesta irroitin päällipuolen ja korvasin uudella matskulla. Avasin etulistan, helmakaitaleen ja hihansuukaitaleet ja pujotin vuorin sinne väliin ja tikkasin uudestaan kiinni. Ainoa hankaluus tuli hihojen halkioissa. Ne täytyy vielä ommella käsin. Langanpätkiä ja harsimislankojakin kuvissa näkyy, mutta muuten on valmista.

Mitäs tykkäätte ? :)

Huomenna luvassa sitten se pieni ylläri teille, ähh.jännittää itseäkin kun oon niin huono pitämään salaisuuksia:D mutta niin huomiseen!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

19/10/10 21:57 , Blogger Ninnisi kirjoitti...

vähä kiva! ite oisin kyllä jättäny noi hihojen karvat pois :)

 
19/10/10 22:23 , Blogger monA.mie ♥ kirjoitti...

Just great!

xoxo
Mona*

 
20/10/10 07:40 , Anonymous E kirjoitti...

Tosi kiva! :) Itelle iskee ainakin tuo farkkuaviator, vaikken sille nahkaiselle versiolle oo lämmennytkään :)

 
20/10/10 12:50 , Blogger Riikka kirjoitti...

Ihan tajuttoman kivalta näyttää! Haluaisin just ton tapaisen, mutta ei kaupoissa oikeen ole mitään kivoja. Tee mulla samanlainen? ;)

 
21/10/10 00:59 , Blogger Hedya kirjoitti...

Aivan mahtava takki! Wau !

 
21/10/10 20:39 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Miks mä en osaa ommella! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu