Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Friday night food

10/18/2010

Friday night food

Kameran käyttö on näköjään jostain ihmeensyystä tällä hetkellä hirveässä pannassa, joten täytyy keksiä muuta. Minulta on kovasti pyydelty taas vaihteeksi ruokaohjeita, joten täältä tulee. Tällä kertaa vähän jotain erilaista. Tämä on niitä perjantaisen tyttöjen illan parhaita mässäilyruokia hyvien juorujen kera. En kertakaikkiaan voi sietää sipsejä yleisesti, mutta nachot maistuu joskus (ne onkin maissia eikä perunaa). Siskolta olen tämän ruoan oppinut ja yhdessä ollaan muokattu sitä matkan varrella. Kuvat on tällä kertaa lainattuja, koska tätä ei ole vielä omalle kameralle ikuistettu.

Nachos con Pollo ( o con Carne)
= Nachoja kanan (tai lihan) kanssa
Tätä ruokaa ei ehkä ole kauneudella pilattu, mutta maistuu! Itse teen yleensä ihan uunipellille leivinpaperinpäälle. Siten saa ison satsin jos on paljon porukkaa syömässä.
Pohjalle lataan n. 200-250g nachoja ja päälle 2 purkkia mild taco soossia (laittakaa hottia jos kestätte). Sitten lisään päälle ruskitetut hunajamarinoidut! kanat. En yleensä käytä valmismarinoituja mutta tässä se toimii! Voi tietysti käyttää mitä tahansa jauhelihaa yms. Vanhan jauheliha kastikkeenkin voi iskeä päälle, tällöin ei tarvitse niin paljon tacokastiketta. Sitten salainen ase tuohon kanaversioon, eli sinne tänne sweet chili kastiketta, taas ihan omantunnon mukaan kuinka tulisen haluaa. Lopuksi mozzarella! viipaleita tai raastetta päälle. Omasta mielestä vahvempi juusto pilaa maun ainakin tässä, mutta esim. jauheliha versioon ilman sweet chiliä voisi esim. cheddar yms. toimia. Sitten tämä kasa vain uuniin 200 astetta ja valmis kun juusto sulaa ja saanut väriä (n.10min).

Ihanaa muuten että mietin viikonloppu herkkuja näin maanantaisin. Varsinaista itsekidutusta sanoisin. Tälle viikolle on kyllä onneksi luvassa pari kivaa juttua, ensinnäkin torstaina lähden Tukholman reissulle :) ja toinen juttu on itse asiassa myös teille, mutta siihen palaan myöhemmin. Olkaahan kuulolla, pikku vinkkinä K-I-S-A tulossa ;)

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

18/10/10 21:28 , Blogger Lady Laetitia kirjoitti...

Tuo on muuten todella hyvää aina silloin tällöin, ollaan myös tehty kavereiden kanssa aina joskus..

 
18/10/10 21:40 , Blogger Jenna kirjoitti...

Oon törmännyt joskus ennenkin samantyyliseen ohjeeseen, mutten ole koskaan testannut. Pitäisi ehkä, tykkään kuitenkin nachoista!

 
18/10/10 23:20 , Blogger Riikka kirjoitti...

Heh, luin just about minuutti sitten yhtä toista blogia (http://likealadysups.blogspot.com), jossa oli tosi samantapainen ohje :D Hauska kun bloggerin kautta kun luen niin kahdessa blogissa oli 10min sisään ilmestynyt ruokapostaus jossa melkeen sama ruoka..

Mutta hyvältä kuulostaa, pitää testata joskus!

 
19/10/10 00:58 , Blogger Nina kirjoitti...

Asun tällä hetkellä Göteborgissa, niin haluaisinkin tietää, mitkä olivat sun lempparikirppiksiä täällä ja missä ne sijaitsee? :)
Herkulta näyttää tuo ruoka, täytyykin kokeilla joskus!

 
19/10/10 11:46 , Blogger Casey kirjoitti...

Nina, hmm. siellä on ainaki muutama Emmaus björkå ja Myrorna. Ne sijaitsevat siellä Linnégatanin suunnalla. Ja joitain second hand liikkeitä löytyy myös keskustasta. Kannattaa googlettaa Goteborg loppmarknader niin löytyy ihan osoitteet ja kartat:) Nauti kaupungista minunkin puolesta, kauhea ruotsi-ikävä nimittäin!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu