Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Black and white sydrome

2/11/2011

Black and white sydrome

Mikä siinä on että se mustavalkoinen vaan viehättää aina uudelleen? En mä vaan tiedä. Kevään hitteihin kuuluu vaikka minkälaista väripläjäystä, mutta silti kallistun edelleen näihin ehkä turvallisiin valintoihin. Keräilin kollaasiin juttuja, jotka mielellään näkisin kaapissani kesään mennessä.
Zara, Scorett, Nelly, Topshop, Modekungen, Monki
Ensimmäisenä ostoslistalla on mustat siistit housut, mielellään vähän vajaa lahje ja tupakkamalli. Leveät lahkeet ne yrittävät jyrätä nämä kapeat kanssasisaret, mutta itselleni vaan nyt yksinkertaisesti sopii tämä malli paremmin. Toiseksi "pakko saada" on muutama yksinkertainen printtipaita ja mielellään jollain lainilla varustettuna. Tuo "Haute couture" on yksi lemppareistani ja hypistelinkin sitä jo Monkissa alkuviikosta. Ja viimeiseksi vielä kenkiä, joitahan mulla ei koskaan ole liikaa. Himotuksen kohteina mustat versiot viime kesänä ostetuista sandaaleista, tasapohja ihan nyt vaan yleisesti kaikessa kauneudessaan, matskujen yhdistäminen ja erityisesti tuo plasticshoes.


Tässä tuli nyt samalla vähän ostoslistaa tuleville reissuille ja mun kevät/kesä 2011 lemppareita. Niistä on tulossa  myöhemmin myös kattavampi postaus, joka on kyllä hiukan värikkäämpi, lupaan!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

1 kommenttia:

11/2/11 12:14 , Blogger Juliet kirjoitti...

Upeat noi printti paidat!

Juliet xxx

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu