Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

5x shorts

2/18/2010

5x shorts

Tänään nähtiin ainakin täällä Helsingissä pilkahdus aurinkoa taas! se sai mut heti kevät mielelle ja miettimään niitä kevään hankintoja...
Oon olllu ikuinen hame/mekko ihminen, mutta nyt housut viehättää ja samoin shortsit. Tein jo viime kesänä kivoja shortsi löytöjä Norjasta ja Ruotsista, mutta rehellisesti sanoen sitä ennen omistin tasan yhdet shortsit, joten kaappiin voisi ryömiä vielä muutamat. Tässä niitä jotain mitä havittelen itselleni:
Reunimmaiset F21, keskimmäiset Asos

Että houkuttelisi laittaa nuo pilkulliset samantien tilaukseen! Taidan kuitenkin eka tehdä nää pari reissua ja kurkata sitten uudelleen budjettia:) Voihan tietty olla, että innostun itsekin tuon tyyliset väsäilemään!

Löytyikö mieluisia? :)

Loppuun vielä muutama kuva päivän asusta,joka on kyllä täysi kopio lauantain shoppailureissun pukukoppikuvista, koska päällä uudet housut ja raitispaita:Sit ku joku opettais mua pitää silmät ihan ammollaan auki kaikissa kuvissa nini olisin kiitollinen,saatte tyytyä jatkossaki mun lurppasilmiin. Yo-koevedoksista 39/50 silmät kiinni/puoliks kiinni,jees siitä on hyvä lähtee

Nyt vois tehdä pienet pilatesliikkeet, huomiseen!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

4 kommenttia:

18/2/10 18:55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onneksi helsingissä paistaa aurinko ja espanjan lämpimimmäs kaupungissa tulee todo el tiempo vettä.

 
18/2/10 19:35 , Blogger Casey kirjoitti...

no onneks suomes rikotaa viikonloppuna pakkasennätyksiä. 40astetta luvassa...et se niistä pikkusista vesisateista:D ps. the king varmaan nauttii säistä.

 
20/2/10 12:30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei,ootko sä kenties koskaan tanssinut wanhojen tansseja?:) olis kuva nähdä sun puku!

 
20/2/10 15:39 , Blogger Casey kirjoitti...

oon tanssinu juu:)ja voishan sitä kuvaa näyttää.ei vaan taida vastata mitään tän hetken trendejä:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu