Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blackbrown

2/17/2010

Blackbrown

Tänään tehtiin taas kotona ruokaa,koska en koulussa ehtinyt ruokailla. Ei kuulemma edes kyselty syödäänkö lihaa koska mulla tuli taas kerran verta nenästä ja hemoglobiini varmaan nollissa. Haastetta teki se etten syö sianlihaa lähes tulkoon ollenkaa ja nautakin vähän nihkeesti menee. Suunnattiin siis Herkkuun ja ostettiin lammasta:)

Lisuke nro 1. Raikas fetasalaatti. sis. salaattia, rucolaa, 2 eri kirsikka tomaattia, punasipulia, fetajuustoa. Kastikkeena perus oliiviöljy&merisuola.
Lisuke nro 2. paistettua pinaattia (haha tiiän jo kuka sanoo hyi helvetti)
Pinaatti on super terveellistä ja maistuu hyvältä esim lihan lisukkeena, paistamiseen kannattaa käyttää öljyä sekä vähän voita, maustaa suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla!
Lopullinen annos näytti tältä, salaatin ja pinaatin lisäksi paistettiin cashew pähkinöitä ja herkkusieniä:)
Oli kyllä taas maukas setti. Ollaan otettu tavaksi tehdä joka viikko joku uusi kokeilu jostain mun miljoonasta kokkikirjasta. Joskus tulee aika mahtavia huteja mut on niitä parhaita ja ikuisia lemppariruokiakin löydetty sillä tavalla:)

Sit vielä pikkupikku vilkaisu päivän asuun, oon innostunu vähäsen ruskeista asusteista taas. Varmaan niitten Sportmaxin ruskeitten vöiden myötä. Jotenkin myös mieltä lämmittää musta/ruskea yhdistelmä joka tavallisesti on niitä väriyhdistelmien kirosanoja. Varmaan innoittaja siihen tuo äitin 70luvun kolmio laukku ihanilla mustaruskeilla raidoilla:)
Nyt mun oma kone lähtee Kotkaan muutaman ohjelman asennukseen, joten voi olla että palaan vasta perjantaina seuraavan kerran:)

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

3 kommenttia:

19/2/10 18:53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo tiia sanoo että hyi helvetti! :D

 
19/2/10 19:37 , Blogger Casey kirjoitti...

hahah.tiesin:D

 
19/2/10 23:45 , Blogger MillaS kirjoitti...

hö pinaatti on parasta! paras pizzakin kautta aikoje on ristoranten pinaatti-kana pizza (vaikket kaisa pizzaa syö niin toi menis ihan varmana..ei oo ees pizzaa!!!)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu