Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

After 22th birthday

2/13/2010

After 22th birthday

Elämä ei muuttunut kummastikaan eilisen syntymäpäivän jälkeen.Tulin Kotkaan porukoille ja kokkasin ruokaa omalle ja ystäväperheelle.(Ehkä mulle ois pitäny tarjoilla,mut mä r-a-k-a-s-t-a-n keittiössä puuhastelua, joten tein tän ihan vapaaehtoisesti!). Varsinaisesti huomenna tarjoillaa sukulaiskahvit, kavereiden kesken juhlin hiihtolomalla ja poikaystävän sitten kun hän on toipunut operaatiostaan. Mutta niin, tänään vietin sit päivää äitin ja tädin kanssa kaupungilla (teen sitä joka lauantai kun Kotkassa olen, ja se on niin parasta<3). Shoppailua, höpisemistä, kahvilla käyntiä eli aivot vaan narikkaan.
Asuna kokeilin tänään uutta vihreää kirppislöytöä, yhdistettynä kirpparilta myös löytyneeseen silkkijakkumekkoon ja DIY karvaliiviin:


Kuva takista vielä ilman liiviä:
Tein muutamia kivoja löytöjä ja äiti osti toisen niistä synttärilahjaksi:) hyödynnettiin h&m.n alennusta taas...
Paidan äiti osti lahjaksi ja housut ostin itse,niitä tosin vähän kavennellaan. Oon etsiny mustia farkkuja, taino farkkulegginsit noi melkeimpä on,ikuisuuden ja nyt noi istu kivasti muuten mut puntit vähän mättää. Mut mulla menee pikku hetki ja ne on hyvät:)
Näin, tykkäsittekö?
Nyt koti-illan viettoon, eli lenkille ja leipomaan huomiselle tarjottavia:)

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

13/2/10 21:04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olis kiva saada jotai sun ruokareseptei myös joskus ku vaikutat näppärältä myös keittiössä :D

 
14/2/10 22:27 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi,kiva kuulla!oonki miettiny ruokaosuutta tähän blogiin.Pistän vaikka heti ens viikolla jotain tulemaan:) tykkään tehdä ihan ruokia mut sit myös leipoa et varmaa molempia tullaan sit näkemään!

 
15/2/10 10:46 , Anonymous mmiu kirjoitti...

paljon toi paita makso? :) ja oliks vielä paljon jälellä

 
15/2/10 21:33 , Blogger Casey kirjoitti...

mmiu, tais olla oikee hinta 14,95 mut sain sen 20% alen ni jotain 11e se jäi maksamaan:)taisin viedä vikan xs koon mut muita oli vielä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu